۱۴ آذر ۱۳۹۷، ۲۲:۳۵
کد خبر: 83124421
T T
۰ نفر
ضرب و شتم تكنسين هاي اورژانس لوشان توسط همراهان بيمار

رشت - ايرنا - تكنسين هاي مركز فوريت هاي پزشكي شهر لوشان از توابع شهرستان رودبار كه براي درمان بيمار اعزام شده بودند ، توسط همراهان او مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

گزارش روابط عمومي مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي گيلان به خبرگزاري ايرنا حاكيست، رييس اين مركز گفت: تكنسين هاي 115 لوشان كه براي خدمت رساني به زن 65 ساله اي اعزام شده بودند، ضمن ارائه خدمت در زمان كمتر از هشت دقيقه، در كمال ناباوري مورد تهاجم و ضرب شتم همراهان بيمار قرار گرفتند.
پيمان اسدي افزود: نيروهاي اورژانس پس از بررسي وضعيت بيمار دريافتند وي فاقد علايم حياتي است‌ و بلافاصله احياي قلبي ريوي را براي بيمار آغاز كردند كه در حال انتقال بيمار به آمبولانس، در كمال ناباوري توسط همراهان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.
وي اظهار داشت: تكنسين هاي اورژانس پس از اين اتفاق نيز دست از خدمت برنداشتند و بيمار را به داخل آمبولانس انتقال داده و ضمن انجام اقدامات پيش بيمارستاني او را به بيمارستان 31 خرداد منجيل انتقال دادند.
مدير مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي گيلان خاطر نشان كرد: به دنبال وقوع اين حادثه يكي از تكنسين هاي اورژانس از ناحيه صورت دچار مصدوميت شد و آمبولانس اورژانس نيز آسيب ديد.
به گفته اسدي، اولويت پرسنل فوريت هاي پزشكي نجات جان مردم و خدمت رساني به مصدومان و بيماران است، در اين زمينه، ايجاد حس همدلي، صبر، خويشتن داري و احترام متقابل بين بيمار و همراهانش با كادر درمان، از راهبردهاي اورژانس گيلان است اما متاسفانه تكرار اين گونه حوادث مي تواند بسيار نگران كننده باشد.
وي بيان داشت: تكنسين هاي اورژانس در سخت ترين شرايط آب و هوايي، به صورت 24 ساعته و حتي در تعطيلات در حال خدمت رساني بوده و در خط مقدم جبهه درمان هستند و چنين برخوردهايي علاوه بر هتك حرمت، مي تواند ميزان توان و كارايي كادر اورژانس را در ارائه خدمات موثر كاهش دهد.
بر اساس آخرين آمار مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي استان گيلان داراي 130 دستگاه آمبولانس عملياتي، يك دستگاه اتوبوس آمبولانس، دو موتور لانس و 450 پرسنل عملياتي است.
يكي از مواردي كه در قوانين هر كشوري به لحاظ جرم‌انگاري مورد توجه قرار گرفته «توهين» است. توهين به كاركنان دولت نيز از جمله‌ اين موارد است كه قانونگذار همواره براي حفظ حريم كاركنان دولت و عدم تعدي به آنها در اين زمينه قانونگذاري كرده است. اين حمايت‌ها در نگارش قوانين كيفري نيز نمود پيدا كرده، به طور مثال در قانون مجازات اسلامي در ماده هاي 608 و 609 به مجازات جرم توهين و توهين به كاركنان دولت اشاره شده است.
ماده 608 در خصوص توهين عادي است كه مجازات آن جزاي نقدي يا شلاق است ولي ماده 609، ماده حمايتي از كارمندان دولت است، به طوري كه هر كس به كارمندان دولتي توهين كند علاوه بر جزاي نقدي و شلاق به مجازات حبس نيز محكوم مي‌شود.
7286/2007