۱۷ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۱۴
کد خبر: 83126411
T T
۰ نفر
دانشجويان روابط عمومي از خبرگزاري ايرنا قزوين بازديد كردند

قزوين - ايرنا - جمعي از دانشجويان رشته روابط عمومي جهاد دانشگاهي از خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) مركز استان قزوين بازديد كردند.

به گزارش ايرنا، دانشجويان جهاد دانشگاهي روز شنبه در جريان اين بازديد و طي نشست مشترك با رييس و جمعي از كاركنان ايرنا با نحوه تهيه، توليد و انتشار خبر در خبرگزاري جمهوري اسلامي آشنا شدند.
رييس خبرگزاري جمهوري اسلامي مركز قزوين در اين نشست با تبريك روز دانشجو، اظهار داشت: دانشجويان چشم بيدار و قلب تپنده نظام اجتماعي هستند و در طول تاريخ هم نقش آفريني هاي زيادي كرده تا جايي كه اظهار مطالبات اجتماعي امروزه از همين گروه سرچشمه گرفته است.
علي حيدر شاه حسيني ضمن معرفي خبرگزاري جمهوري اسلامي، تصريح كرد: ايرنا در واقع قديمي ترين نهاد گردآوري و انتشار خبر است كه از سال 1313 با نام آژانس خبري پارس تاسيس و پس از پيروزي انقلاب اسلامي و در سال 60 به نام خبرگزاري جمهوري اسلامي تغيير نام يافت.
وي با بيان اينكه دنياي رسانه اي امروز به شدت و با سرعتي زياد در حال تغيير و تحول است، تاكيد كرد: امروزه برخلاف گذشته با انبوهي از مخاطبان مواجه هستيم كه پراكندگي آن هم نامشخص است.
شاه حسيني ادامه داد: پيش از اين، ايرنا با انتشار اخبار به صورت تلكس آن را در اختيار روزنامه ها، راديو و تلويزون قرار مي داد و به طور مستقيم نيز با مردم ارتباط نداشت اما با ورود اينترنت به عرصه اطلاع رساني، اين خبرگزاري متناسب با تغييرات دچار تحول شد و با تشكيل سايت به صورتي فراگير و بدون واسطه روزنامه ها، در بين مردم نفوذ پيدا كرد.
به گفته اين مسئول خبري، در دنياي متغير امروزي، هم به علت افزايش سرعت انتقال اخبار و اطلاعات و هم به دليل فراهم شدن امكان انعكاس خبر توسط از سوي شهروندان نياز است كه دانشجويان خبر و روابط عمومي ها با ذهني منعطف تنها به دانسته هاي قديمي خود اكتفا نكرده و خود را به فنون جديد خبررساني مجهز كنند.
شاه حسيني با بيان اينكه در شرايط كنوني ضمن پايبندي به اصول پذيرفته شده، اخبار متناسب با تغييرات بايد به روزساني شوند، تاكيد كرد: پرهيز از متن هاي طولاني، ورود به دنياي چند رسانه اي و به شدت رقابتي از شرايط مهم براي موفقيت در اين عرصه است.
وي با اشاره به يكي ديگر از تغييرات خبر رساني در عصر جديد، يادآور شد: در شرايط فعلي كه با استفاده از تجهيزات تلفن همراه هوشمند، همه شهروندان امكان اطلاع رساني دارند، ديگر نمي توان مانند گذشته براساس مصالح و مقتضيات خاص اخبار را گزينشي و حبس كرد زيرا انحصار موجود در اين حوزه به طور كامل شكسته شده و اگر رسانه اي اقدام به اين كار كند به شكلي ديگر آن خبر به جامعه درز خواهد كرد.
در ادامه اين نشست، دبيران خبرگزاري ايرنا به سئوالات دانشجويان پاسخ داده و سپس حاضران با حضور در اتاق تحريريه خبر ايرنا، از نزديك با نحوه توليد و انتشار خبر در اين رسانه آشنا شدند.
7388/8054