به گزارش ایرنا، علیرضا نصراللهی روز سه شنبه همزمان با دیدار وزیر نیرو از این نیروگاه اظهار كرد: شركت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی، احداث نیروگاه هنگام را با دو واحد گازی 307 مگاواتی و یك واحد بخار 292 مگاواتی در مجموع به ظرفیت نامی 906 مگاوات با سرمایه گذاری دولتی را در دستور كار خود قرار داده است.
وی افزود: سوخت اصلی این نیروگاه، گاز طبیعی و سوخت پشتیبان آن گازوییل است.
مجری طرح های سیكل تركیبی شركت برق حرارتی گفت: هزینه ساخت این نیروگاه در بخش ارزی 490 میلیون یورو و در بخش ریالی معادل 600 میلیارد ریال بوده كه 85 درصد آن از محل فاینانس تامین می شود و بقیه آورده شركت تولید نیروی برق حرارتی است.
نصراللهی، افزایش پایداری شبكه و جبران كمبود برق در منطقه جنوب كشور، افزایش چمشگیر راندمان در دو حالت گازی و سیكل تركیبی، انتقال فناوری ساخت توربین های راندمان بالا (كلاسF) به داخل كشور و كاهش آلاینده های زیست محیطی را از مهم ترین اهداف این پروژه عنوان كرد.
وی ادامه داد: شركت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی به عنوان كارفرما و شركت مپنا، پیمانكار اجرایی این نیروگاه است.
نصرالهی با اشاره به این كه نیروگاه سیكل تركیبی هنگام در راستای توسعه تولید نیروی برق در منطقه جنوب كشور راه اندازی شده است، گفت: این نیروگاه تا سال 1400 به بهره برداری كامل می رسد.
نیروگاه 906 مگاواتی «كلاس F» هنگام در استان هرمزگان، شهر بندرعباس، كلیومتر 12 جاده بندرعباس به اسكله شهید رجایی قرار دارد.
7195/3219/6048
بندرعباس - ایرنا - مجری طرح های سیكل تركیبی شركت برق حرارتی گفت: نیروگاه سیكل تركیبی «هنگام » كه اكنون 50 درصد پیشرفت فیزیكی دارد، پیش بینی می شود واحد نخست بخش گازی آن به ظرفیت 307 مگاوات تا سال ٩٨ وارد مدار تولید شود.