حسن آقایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی 2 هزار و 400 شماره تلفن ثابت در شهرهای شهركرد و بروجن بصورت غیراتوماتیك فعال بود.
وی ادامه داد: تمام ارتباطات از طریق اپراتور به شهرها، استانها و كشورهای دیگر برقرار می شد و ارتباط بین شهركرد و دیگر نقاط استان بصورت تك خطه برقرار می شد.
آقایی تصریح كرد: تنها در سال 97 تعداد شماره تلفن های فعال استان به 275 هزار شماره افزایش یافته است.
مدیرعامل منطقه مخابراتی چهارمحال و بختیاری، تعداد شماره تلفن های ثابت نصب شده در استان را 290 هزار شماره عنوان كرد و گفت: هم اینك ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان 30 درصد است كه نسبت به استانهای هم ردیف در وضعیت مطلوبتری قرار دارد.
آقایی خاطرنشان كرد: تعداد مراكز تلفنی استان در سال 97 به 165 مركز رسیده كه نسبت به چهار مركز فعال در سال 57 نشانگر تغییرات چشمگیر در توسعه امكانات مخابراتی است.
وی همچنین تعداد شماره تلفن های همراه فعال در استان را 750 شماره دائمی و ثابت همراه اول برشمرد و افزود: ضریب نفوذ تلفن همراه در استان 118 درصد است كه یكی از بالاترین ضریب نفوذهای كشور را داراست.
آقایی از فعالیت 168 مركز ارائه دهنده خدمات دیتا ( اینترنت پرسرعت) در استان خبر داد و گفت: هم اینك 68 هزار كد ADSL به مشتركین خدمات رسانی می كند.
مدیرعامل منطقه مخابراتی چهارمحال و بختیاری طول جاده های تحت پوشش همراه اول در استان را 2 هزار و 100 كیلومتر اعلام و اظهار داشت: در مسیرهای ارتباطی استان در قالب 493 سایت خدمات همراه اول ارائه می شود.
آقایی خاطرنشان كرد: همچنین برای بالا بردن ظرفیت ارتباطات بین شهری در استان حدود 400 كیلومتر فیبرنوری شهری و یك هزار و 400 كیلومتر فیبرنوری بین شهری اجرا شده است.
947 هزار و 763 نفر جمعیت چهارمحال و بختیاری در 9 شهرستان پراكنده اند.
7363/6021
شهركرد- ایرنا- مدیرعامل منطقه مخابراتی چهارمحال و بختیاری با مقایسه امكانات مخابراتی استان در سالهای قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تحولات چشمگیری طی چهار دهه گذشته در این بخش شكل گرفته است.