۲۲ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۸
کد خبر: 83133540
T T
۰ نفر
پليس فتا نسبت به خريدهاي اينترنتي مردم هشدار داد

ياسوج- ايرنا- رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي كهگيلويه و بويراحمد با هشدار در مورد امكان كلاه برداري افراد سودجو از مردم هنگام خريدهاي اينترنتي، گفت: شهروندان نسبت به خريدهاي اينترنتي مراقب باشند تا در دام مجرمان سايبري گرفتار نشوند.

سرگرد روح الله شهبازي پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: در حال حاضر استفاده زياد مردم از اينترنت زمينه را براي كلاه‌برداران و مجرمان سايبري مهيا كرده تا با فريب افراد اقدامات مجرمانه خود را انجام دهند.
وي افزود: با توجه به شرايط فراهم شده براي خريد و فروش كالاهاي دست‌ دوم، افراد سودجو از اين فرصت سوءاستفاده كرده و اقدام به فروش كالاهاي سرقتي كرده و يا با روش‌هاي گوناگون با فريب افراد از مردم كلاهبرداري مي‌كنند.
شهبازي پور با اشاره به برخي مزاياي سايت‌هاي درج آگهي از جمله پوشش بيشتر، مخاطبان هدفمند، هزينه‌هاي مناسب‌تر و اطلاع‌رساني بيشتر به معايب اين‌گونه سايت‌ها اشاره كرد و عنوان كرد: نبود مشاهده فيزيكي و ماهيت حقيقي كالا قبل از خريد امكان سوءاستفاده برخي از صاحبان آگهي در تعريف واقعي كالا و خدمات را در پي دارد.
وي بيان كرد: با توجه به گستردگي فضاي مجازي نظارت بر همه سايت‌ها و تبليغات موجود در فضاي اينترنت، كار مشكلي است به همين دليل مجرمان و كلاهبرداران با سوءاستفاده از فضاي موجود دست به اعمال مجرمانه خود مي‌زنند.
كارشناس پليس فتا گفت: در بعضي موارد ديگر نيز مشاهده‌ شده كه كلاه‌برداران با فريب افراد، كليه اطلاعات بانكي آن‌ها را به بهانه واريز پول دريافت مي‌كنند و بعد از آن اقدام به برداشت غيرمجاز از حساب آن‌ها مي كنند.
شهبازي پور گفت: به كاربران توصيه مي‌شود كه با دقت بيشتري از سايت‌هاي اينترنتي خريد كنند تا گرفتار مجرمان سايبري نشوند.
رئيس پليس فتا استان كهگيلويه و بويراحمد به كاربران توصيه كرد: در هنگام خريد يك كالا در فضاي مجازي مي‌بايست همواره اين نكته را در نظر داشت كه ممكن است تبليغ صورت گرفته براي كالا داراي ماهيت واقعي نبوده و در پشت پرده اين گونه تبليغ ها، افرادي شياد فعاليت كنند كه قصد كلاه‌برداري از كاربران را دارند.
شهبازي پور تصريح كرد: افراد هنگام خريدهاي اينترنتي از ملاقات حضوري با فروشندگان اين كالاها در اماكن خلوت خودداري كرده و با متقاضيان خريد، براي ديدن كالا و پرداخت پول در اماكن عمومي قرار ملاقات بگذارند.
وي به كاربران در هنگام خريد از سايت‌هاي نيازمندي و واسطه‌گر تاكيد كرد: در هنگام خريد كالاهايي مانند موبايل، تبلت و لپ‌تاپ به ارائه كارتن كالا اكتفا نكرده و برگ خريد را از فروشنده درخواست كنند.
شهبازي پور گفت: مردم پيش از هرگونه واريز وجهي به‌حساب فرد فروشنده كالا يا خدمات، از صحت اطلاعات توصيف شده اطمينان حاصل كنند.
/1662/9928