به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، در این آمار كه یك نسخه آن در تارنمای وزارت كشور منتشرشده آمده است كه طی یك سال گذشته بالغبر 120 هزار كودك در انگلیس در اقامتگاههای موقت و غیر مناسب زندگی كردهاند.
این آمار همچنین حاكی است كه تا ژوئن 2018 میلادی، 82 هزار و 310 خانوار در اقامتگاههای موقت مستقر بوده كه این میزان در قیاس با سال قبل 5 درصد و در قیاس با هشت سال پیش 71 درصد افزایش داشته است. افزون بر این، بیش از 2 هزار و 500 خانواده در خوابگاه و 3 هزار و 740 خانوار دیگر هم در اردوگاه پناهجویان اسكان داده شدهاند.
نشریه گاردین با انتشار گزارشی در این رابطه، به نقل از «تری الفات» رئیس موسسه انگلیسی مسكن نوشته است: این آمار نشاندهنده واقعیت تلخ بحران بیخانمانی در این كشور است. اینكه 120 هزار كودك در اقامتگاههای موقت زندگی میكنند، مایه شرمساری دولت به شمار میرود.
گزارش وزارت كشور انگلیس نشان میدهد كه لندن بیشترین آمار افراد بیخانمان را به خود اختصاص داده است. بر اساس این آمار 56 هزار بیخانمان طی یك سال گذشته در واحدهای مسكونی موقت زندگی كردهاند.
مشكل هنگامی جدی میشود كه بدانیم آمار یادشده بیانگر بخشی از معضل بیخانمانی در انگلیس است چراكه این آمار، شامل افراد كارتون خواب و آنهایی كه بنا به هر دلیلی به ثبتنام خود در فهرست افراد بیخانمان وزارت كشور تمایل ندارند، نمیشود.
موسسه انگلیسی شلتر (پناهگاه) در گزارشی كه به تازگی منتشر كرده است آمار افراد بیخانمان را 320 هزار نفر تخمین زده است.
انجمن دولتهای محلی انگلیس در بیانیهای اعلام كرده است: بسیاری از مناطق انگلیس از عهده آمار رو به افزایش افراد بیخانمان برنیامده و قادر نیستند تا آنها اسكان دهند. استقرار افراد در اقامتگاههای موقت نهتنها به لحاظ مالی برای شهرداریها راهحل پایداری نیست بلكه زندگی خانوادهها را مختل كرده است.
افزایش تعداد بیخانمانها در انگلیس در حالی صورت میگیرد كه دولت این كشور تاكنون وعدههای زیادی را برای حل بحران مسكن ارائه كرده اما نتوانسته است این مشكل و معضل اجتماعی را حل كند.
بیخانمانی در انگلیس از دهه 90 میلادی تا سال 2010 به طرز قابلتوجهی كاهش یافت اما از سال 2010 به اینسو همزمان با به قدرت رسیدن محافظهكاران، رشد بیسابقهای را باوجود وعدههای فراوان آنها برای ساخت خانههای ارزانقیمت تجربه كرده است.
فروش واحدهای مسكونی متعلق به دولت كه اغلب افراد بیخانمان در آن زندگی میكردند، یكی راهكارهایی بود كه محافظهكاران برای ایجاد مولدهای مالی در عرصه مسكن به اجرا گذاشتند تا از طریق ساخت واحدهای كوچك و ارزانتر خانوادهها را صاحب مسكن كنند. اما این مساله در اصل به آواره شدن مردم و گسترش معضل بیخانمانی دامن زده و دولت همچنان نتوانسته توازنی میان عرضه و تقاضای مسكن ایجاد كند.
در جریان همهپرسی سال 2016 احزاب دست راستی موفق شدند تا اصلیترین عامل گسترش بیخانمانی و فقر در این كشور را به آمار بالای مهاجران نسبت داده كه درنتیجه آن مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا رأی دادند.
با این حال تشدید معضل بیخانمانی و تعمیق شكاف طبقاتی در جامعه، بهرغم گذشت دو سال از برگزاری همهپرسی برگزیت، اینك بهوضوح در خیابانهای انگلیس مشاهده میشود.
اروپام ** هـ ن **1908
لندن – ایرنا – تازهترین گزارش وزارت كشور انگلیس، در آستانه پایان سال میلادی 2018 نشان میدهد كه آمار افراد بیخانمان در این كشور طی یك سال گذشته روند افزایشی طی كرده كه این معضل به گفته تحلیل گران، در اثر تشدید ریاضتهای اقتصادی دولت «ترزا می» به وجود آمده است.