عباسعلي روانلو روز يكشنبه در آيين تجليل از محققان اين بخش با بيان اينكه 78 فقره از اين طرح ها ملي است، افزود: گزارش هاي نهايي برخي از اين طرح ها ارائه يا در حال اتمام و نهايي شدن است.
وي با اشاره به اينكه 10 بخش تحقيقاتي با 68 محقق و 46 هيات علمي در اين مركز فعال است، بيان كرد: ارائه اطلاعات و طرح هاي نوين براي ارتقاي كشاورزي استان و كشور از اهداف فعاليت اين مركز است.
وي با اشاره به نشر دستاوردهاي علمي مركز در سال 96 ادامه داد: چاپ و نشر 28 مقاله علمي در نشريات و مجلات داخلي و خارجي از گام هاي مهم در راستاي ترويج كشاورزي نوين بوده است.
رييس مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي آذربايجان غربي گفت: وضعيت توليد دانش فني در اين بخش مطلوب است و كشور توانسته در سال هاي اخير در رديف 10 كشور برتر در انتشار مقالات با اختصاص 1.18 درصد از كل مقالات منتشره قرار بگيرد.
روانلو افزود: تحقيقات در اين بخش اندك است و با تحقيقات و يافته هاي جديد مي توان مردم را به اين كار تشويق و علاقمند كرد.
روانلو با اشاره به افزايش گازهاي گلخانه اي بيان كرد: با تقويت دانش مردم و بهره برداران در دنيا مي توان از بروز بسياري از مشكلات جلوگيري كرد.
وي گفت: هشت عرصه تحقيقاتي زير نظر مركز تحقيقات جهاد كشاورزي در استان فعال است.
وي بيان كرد: ايستگاه كهريز اروميه، ايستگاه تحقيقاتي ساعتلو، ايستگاه خوي، پايگاه آبخوان پلدشت، ايستگاه ماكيان جارچيلو، مزرعه تحقيقاتي ديم خرم آباد اروميه، ايستگاه صنوبر مياندوآب و ايستگاه تحقيقاتي مياندوآب از جمله اين عرصه ها و ايستگاه هاست.
در اين آيين از هشت تن از محققان اين مركز تجليل شد.
به گزارش ايرنا تحقيقات اين مركز كاملا كاربردي است و نتايج حاصل از اين تحقيق ها به صورت مستقيم به دست كشاورزان مي رسد تا در راستاي ارتقاي كمي و كيفي توليد در بخش كشاورزي به كار گرفته شود.
آذربايجان غربي داراي 800 هزار هكتار اراضي كشاورزي است و بهره برداران استان سالانه 6 ميليون تن محصول توليد مي كنند.
7125/7129
اروميه- ايرنا- رييس مركز تحقيقات و آموزش جهاد كشاورزي و منابع طبيعي آذربايجان غربي گفت: 168 طرح پژوهشي در سال زراعي جاري توسط محققان اين حوزه در مركز تحقيقات در حال اجراست.