ابراهيم حسني روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين متخصصان در حوزه هاي زنان و زايمان، مغز و اعصاب، روانپزشكي، عفوني، داخلي، ارتوپدي و طب فيزيكي جذب شده اند.
وي اضافه كرد: در حال حاضر 32 پزشك متخصص در شهرستان ماكو فعاليت دارند كه همه نيازهاي درماني تخصصي را با همراهي پزشكان عمومي رفع مي كنند.
وي بيان كرد: جراحي، زنان و زايمان، چشم، مغز و اعصاب، ارولوژي، روانپزشكي، نورولوژي، عفوني، كودكان و نوزادان، داخلي، قلب، ارتوپدي، گوش و حلق و بيني، طب فيزيكي، پاتولوژي و بيهوشي 16 رشته تخصصي است كه پزشك متخصص در ماكو فعاليت مي كند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي ادامه داد: افزايش كيفيت و خدمات رساني به بيماران و كاهش تردد به ساير شهرها براي انجام امور درماني از جمله مهمترين اهداف جذب اين متخصصان است.
حسني با قدرداني از اهتمام رييس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي در اين خصوص گفت: تأمين نيروي انساني، حمايت از ماندگاري پزشكان در مناطق محروم، ارتقاي تنوع و كيفيت خدمات سلامت و بهداشت به عنوان اساسي ترين برنامه هاي اجرايي طرح تحول سلامت است.
وي افزود: با حضور اين متخصصان، نياز به جذب دستگاه هاي تشخيصي سي تي اسكن و MRI بيشتر شده كه اميدواريم با همكاري خيران اين امر ميسر شود.
به گزارش ايرنا، طرح جذب متخصصان در شهرهاي مختلف آذربايجان غربي به ويژه مناطق محروم در قالب طرح تحول نظام سلامت با تدبير دولت تدبير و اميد اجرايي شده و دهها متخصص در اين قالب به شهرهاي مختلف استان رفته و ماندگار شده اند.
ماكو از شهرهاي شمالي آذربايجان غربي است كه در سال هاي اخير پيشرفت هاي قابل توجهي در حوزه هاي مختلف داشته است.
8137/2093
اروميه- ايرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي گفت: 12 پزشك متخصص در حوزه هاي مختلف درماني به بيمارستان فجر ماكو جذب شدند كه با تحقق اين امر، مشكلات اين حوزه تا حدود زيادي در اين شهرستان مرزي رفع شد.