۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۳۳
کد خبر: 83137805
T T
۰ نفر
تجليل ازپژوهشگران، اهرمي براي تشويق ادامه فعاليت آنها است

تهران – ايرنا - رئيس مركز مطالعات راهبردي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي برپايي دوسالانه هفته پژوهش را فرصت مغتنمي براي ارزيابي و بازخواني فعاليت‌ها و ظرفيت‌هاي پژوهشي عنوان كرد و گفت: براين باوريم قدرداني از پژوهشگران مي تواند اهرمي براي تشويق و ترغيب ادامه فعاليت آنها باشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي ايرنا ، محمد علي رباني روز دوشنبه درآيين گراميداشت هفته پژوهش و آيين رونمايي از آثارو پژوهش هاي برتر مكتوب تازه منتشر شده، با اشاره به اهميت بزرگداشت هفته پژوهش در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، هدف از اين مراسم و گراميداشت را ابزاري براي تشويق و حمايت از پژوهشگران كشور عنوان كرد.
وي با اشاره به برگزاري دوسالانه پژوهش توسط اين سازمان گفت: برپايي دوسالانه هفته پژوهش فرصت مغتنمي براي ارزيابي و بازخواني فعاليت‌ها و ظرفيت‌هاي پژوهشي سازمان است چراكه همزمان با آن علاوه بر رونمايي از تازه‌هاي نشر سازمان، از پژوهشگران برتر و از نمايندگي‌هاي فرهنگي فعال در حوزه پژوهش نيز تقدير بعمل مي آيد.
رايزن اسبق فرهنگي ايران در اندونزي افزود: مجموعه‌اي از فعاليت‌هاي حوزه پژوهشي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در قالب چاپ و نشر كتاب و رصد و پايش، همايش‌ها و نشست‌هاي علمي، طرح‌هاي پژوهشي، انتشار فصلنامه‌ها، مقالات و ارتباطات علمي و پژوهشي صورت مي‌گيرد.
رباني يادآورشد: براساس مصوبه موجود در سازمان مقرر شد تا شش رشته رساله‌هاي پايان مأموريت، عملكرد پژوهشي نمايندگي‌هاي فرهنگي، تأليف، تدوين و ترجمه كتاب، مقالات علمي، طرح‌ها و ايده‌هاي پژوهشي همكاران صف و ستاد در طي دو سال اخير مورد ارزيابي قرار گرفته و فعالان و پژوهشگران برتر در اين حوزه‌ها براساس شاخص‌هاي علمي تعيين شده، معرفي شوند.
رايزن اسبق ايران در اندونزي ادامه داد: آثار پژوهشي در سازمان به صورت گزارش‌هاي تحليلي و رصد و پايش بوده و بخش قابل توجهي نيز در قالب كتاب و مقاله منتشر مي‌شود.
به گفته وي، گذشته از فعاليت‌هاي پژوهشي رايزني‌هاي فرهنگي و چاپ و نشر بيش از 300 عنوان كتاب منتشره در قالب طرح تاپ، مركز مطالعات طي 10 سال گذشته آثار قابل توجهي در زمينه توليد و نشر منابعي در قالب كتاب‌هاي ايران، دانشنامه اسلام و ايران، جامعه و فرهنگ، مطالعات منطقه‌اي، مطالعات موضوعي، دانستني‌هاي يك رايزن، منتشر كرده و سال‌هاي گذشته به چاپ رسيده و بنابر استقبال مخاطبان خارجي به زبان‌هاي مختلف ترجمه شده است.
رئيس مركز مطالعات راهبردي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي اظهار داشت: بخش عمده‌اي از مجموعه دانشنامه ايران و اسلام كه داراي مداخل متناسب با نياز مخاطبين خارجي است با اشراف مركز مطالعات توسط اساتيد بنام كشور تدوين شده و در تفاهمنامه‌اي كه سال گذشته با كتابخانه ملي بعمل آمد، اين مجموعه توسط كتابخانه ملي در دست تكميل و انتشار است.
رباني يادآور شد: همچنين، تاكنون بيش از 14 عنوان كتاب جامعه و فرهنگ منتشر شده و 23 عنوان كتاب نيز در حوزه مطالعات منطقه‌اي طي دو سال اخير توسط مركز انتشار يافته كه در مراسم هفته پژوهش رونمايي خواهد شد.
وي اضافه كرد: مجموعه «دانستني‌هاي يك رايزن فرهنگي» از ديگر مجموعه كتاب‌هايي است كه با هدف تقويت توان فني و بهره‌گيري از تجربيات درون و برون‌سازماني مديران و رايزنان با سابقه فرهنگي صورت پذيرفته است. اين ابتكار با رويكرد جامع‌نگر و بر اساس نيازسنجي علمي ـ كاربردي سفيران فرهنگي جمهوري اسلامي ايران تهيه شده تا امكان دانش‌افزايي، مهارت‌آموزي و توان‌بخشي به قابليت‌ها و مهارت‌هاي اجرايي مديران و مأموران فرهنگي را بيش از پيش فراهم آورد.
رئيس مركز مطالعات راهبردي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي ، ابرازاميدواري كرد تا با تلاش و همت كارشناسان و فرهيختگان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي بتوان شاهد رشد و توسعه هرچه بيشتر دانش و پژوهش در عرصه فرهنگي ـ بين‌المللي باشيم.
به گزارش ايرنا، آيين بزرگداشت هفته پژوهش، روز دوشنبه با حضور ابوذر ابراهيمي تركمان رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و آيت الله محمد علي تسخيري مشاور رهبرمعظم انقلاب در امور فرهنگي جهان اسلامي و جمعي از كارشناسان امور فرهنگي ـ بين‌المللي و پژوهشگران سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در حسينيه الزهرا (س) اين سازمان برگزارشد.
پيش ازآغاز اين مراسم نمايشگاه آثار مكتوب و پژوهش‌هاي جديد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي توسط رييس اين سازمان افتتاح شد.
فراهنگ ** 1355 **1418
۰ نفر