به گزارش ايرنا، ريحانه حقاني عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بيان اين كه مهلت ارسال آثار به اين همايش پايان يافته است، از بررسي و داوري كتاب ها در كميته هاي تخصصي و علمي مربوطه خبر داد و افزود: بيشترين اثر در بخش زن و خانواده با 145 عنوان كتاب است.
وي خاطرنشان كرد: بخش هاي ادبيات وهنر با 80 عنوان كتاب، تفسير و علوم قرآن با 53 عنوان كتاب، تاريخ و سيره با 34 عنوان كتاب و فلسفه و كلام با 29 عنوان كتاب در رتبه هاي بعدي قرار دارد.
حقاني با اشاره به استقبال خوب از اين همايش بيان كرد: 107 عنوان ديگر كتاب در سامانه همايش ثبت شده است كه در صورت تكميل شدن اطلاعات آنان، به كتاب هاي پذيرفته شده اضافه مي شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به فعاليت هاي معاونت پژوهشي جامعه الزهرا(س) گفت: در سال جاري تمام سرمايه گذاري را در عرصه ارتقاي دانشي و مهارت پژوهشي طلاب به كار بسته و تاكنون به نتايج قابل قبولي دست يافته ايم.
وي زمينه سازي براي تعامل و انعقاد تفاهم نامه با 16 مركز علمي كشور را از ديگر فعاليت هاي اين معاونت برشمرد و گفت: يكي از اين مراكز، انجمن هاي علمي حوزه است كه به زودي شعبه آن در اين نهاد راه اندازي مي شود.
حقاني، برگزاري دوره كوتاه مدت تربيت پژوهشگر با عنوان «مشق اجتهاد» با استفاده از استادان فقه و حقوق را از ديگر برنامه هاي معاونت پژوهشي جامعه الزهرا(س) عنوان كرد و افزود: امسال سومين دوره تربيت طلاب پژوهشگر در 6 گروه در حال برگزاري است.
معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) خاطرنشان كرد: دوره سوم تربيت مترجم نيز با حضور 38 طلبه در رشته زبان انگليسي، 33 طلبه در رشته زبان تركي استانبولي و 31 طلبه در رشته زبان عربي آغاز شده است.
وي با اشاره به موفقيت هاي پژوهشگران اين نهاد حوزوي گفت: 54 مقاله علمي طلبه هاي جامعه الزهرا(س) به جشنواره پژوهشي بين المللي بانو امين ارسال شد كه بيش از نيمي از آنها براي شركت در اين همايش پذيرفته شد.
حقاني با اشاره به حضور فعال طلاب پژوهشگر اين نهاد حوزوي افزود: همچنين 10 مقاله در همايش تبييين انديشه هاي دفاعي امام خامنه اي و 10 مقاله نيز در كنگره جايگاه زن و خانواده از ديدگاه مذاهب اسلامي از پژوهشگران جامعه الزهرا(س) پذيرفته شد.
وي به نشريه ها و كتاب هاي اين نهاد حوزوي اشاره و اظهار كرد: تاكنون 121 عنوان كتاب توسط انتشارات جامعه الزهرا(س) منتشر شده و تعدادي كتاب نيز در دست چاپ است.
وي تربيت كارشناس تدوين گر متون و برگزاري 6 كرسي ترويجي و چهار كرسي آزاد انديشي را از ديگر برنامه هاي اين نهاد در سال جاري دانست و گفت: معرفي شخصيت بانوان علمي موفق كه به عنوان مادر و همسر نيز موفق بوده اند، يكي ديگر از برنامه هاي اين نهاد است.
در حال حاضر حدود 13 هزار طلبه خواهر به صورت حضوري و غيرحضوري در جامعه الزهرا(س) كه در بلوار بوعلي شهر مقدس قم قرار دارد، تحصيل مي كنند.
جامعه الزهرا(س) اكنون به عنوان بزرگترين حوزه علميه خواهران در جهان تشيع پذيراي تعداد بسياري از خواهران علاقه مند به تحصيل علوم ديني در سه سطح آموزشي است.
جامعه الزهرا(س) به منظور معرفي و اشاعه فرهنگ و معارف اسلام ناب محمدي(ص) با استفاده از روش هاي تعليم و تربيت اسلامي تاسيس شده است تا زناني انديشمند، اسلام شناس، صاحب نظر، وارسته و الگو براي ديگر زنان مسلمان در داخل كشور و ساير كشورها تربيت كند.
24 تا 29 آذرماه به عنوان هفته پژوهش نامگذاري شده است.
7406/ 1175
معاون جامعه الزهرا(س):
410 عنوان كتاب به همايش كتاب سال بانوان ارسال شده است
۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۱۷
کد خبر:
83137937
قم - ايرنا - معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) با بيان اينكه 410 عنوان كتاب به نخستين دوره همايش كتاب سال بانوان ارسال شده است، گفت: اين همايش در اسفندماه امسال مصادف با ميلاد با سعادت حضرت زهرا(س) در قم برگزار مي شود.