به گزارش روزنامه كویتی 'الانباء'، 'یوسف عبدالله' مدیر كل موسسه بنادر كویت گفت كه طرح راه اندازی خط دریایی میان كویت و قطر و سلطان نشین عمان، اقدامی مفید و به نفع منطقه است.
دوحه با احداث خط دریایی میان این كشور با عمان و كویت، زمینه جابه جایی آسان تر كالا و مسافران را در منطقه فراهم كرده است.
در همین راستا، كشتی قطری «گراند فری» اقدام به انتقال كالا و مسافر از طریق این خط دریایی میان بندر 'حمد' در دوحه و بندر 'صحار' در عمان و 'الشویخ' در كویت می كند.
'جاسم بن سیف السلیطی' وزیر راه و ترابری قطر در یك نشست مطبوعاتی تاكید كرد كه قرار است اولین كشتی از این خط دریایی دو هفته دیگر عازم كویت و عمان شود.
طبق این گزارش، خط دریایی جدید، تاثیر بسزایی در بهبود وضعیت اقتصاد بخش خصوصی كشورهای منطقه خواهد داشت.
كشتی قطری یاد شده گنجایش حمل بیش از 800 مسافر و 700 خودرو را داشته و دارای سالن سینما و امكانات رفاهی دیگر است و مسافران از راه اندازی آن استقبال فراوان كردند.
قطر در حالی اقدام به راه اندازی این خط دریایی كرده است از سال گذشته توسط چهار كشور عربی تحت تحریم به سر می برد.
عربستان، بحرین، امارات متحده عربی، مصر و چند كشور عربی دیگر از ژوئن سال 2017 قطر را به اتهام حمایت از تروریسم تحریم كرده و عملا در محاصره اقتصادی، سیاسی و جغرافیایی قرار دادند.
با وجود تلاشهای كویت و سایر میانجیگران میان دوحه و ریاض، این بحران دیپلماتیك هنوز حل نشده است.
خاورم**9329**1908
تهران - ایرنا- قطر در سایه تداوم تحریم برخی از كشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، توانست یك خط دریایی مشترك با كویت و عمان افتتاح كند.