۸ دی ۱۳۹۷، ۱۳:۰۲
کد خبر: 83151075
T T
۰ نفر

3 اردوگاه تفريحي در بهمئي در دست ساخت است

۸ دی ۱۳۹۷، ۱۳:۰۲
کد خبر: 83151075
3 اردوگاه تفريحي در بهمئي در دست ساخت است

ياسوج - ايرنا - رئيس اداره ميراث فرهنگي ،گردشگري و صنايع دستي بهمئي گفت: سه اردوگاه تفريحي رفاهي با 25 ميليارد ريال اعتبار از محل تسهيلات اشتغال روستايي در اين شهرستان در دست اجرا است.

شهرستان بهمئي با مساحت يكهزار و 447 كيلومتر مربع در قسمت غرب و جنوب غرب استان كهگيلويه و بويراحمد و در 40 كيلومتري شهرستان بهبهان واقع شده است.
وجود دو نوع آب وهواي گرمسيري و سردسيري و جاذبه هاي گردشگري متنوع در اين شهرستان ظرفيت هاي زيادي براي توسعه گردشگري ايجاد كرده است.
استقرار نيمي از جاذبه هاي گردشگري بهمئي درمناطق گرمسيري و نيمي ديگر در مناطق سردسيري و نزديكي اين شهرستان به استان خوزستان زمينه جذب گردشگران را فراهم كرده است.
مجتبي صلاحي نژاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين طرح ها در مسير گردشگري تنگ ماغر، تنگ سولك و برم الوان با پيشرفت فيزيكي بيش از 60 درصد در حال اجرا است.
صلاحي نژاد تصريح كرد: پيش بيني مي شود تا دهه فجر از اين تعداد يكي به نمايندگي افتتاح شود.
وي با اشاره به استقبال گردشگران استان هاي همجوار از مكانهاي گردشگري اين شهرستان افزود: در اين اردوگاه ها زيرساخت هاي لازم براي بهره مندي و اقامت گردشگران به نحو احسن پيش بيني شده است.
صلاحي نژاد اضافه كرد: علاوه بر اين سه اردوگاه تفريحي رفاحي سه اردوگاه نيز سالهاي گذشته از سوي سازمان با همه امكانات نيز در تنگ ماغر، تنگ سولك و برم الوان ساخته شد.
وي گفت: اين اردوگاه ها با تزريق اعتبار بيشتر نيز تجهيز خواهند شد.
رئيس ميراث فرهنگي بهمئي قلعه تاريخي نادر در شمال شرقي شهر ليكك، درختان تنومند بلوط، چشمه هاي خروشان تنگه ماغر، تنگ سروك، درياچه برم الوان و دشت هاي رنگارنگ بهمئي را از مهم ترين مناطق گردشگري اين شهرستان اعلام كرد.
صلاحي نژاد افزود: شهرستان بهمئي سال گذشته ميزبان بيش از 90 هزار گردشگر بود.
كهگيلويه و بويراحمد با داشتن 250 تفرجگاه طبيعي، 300 بقعه متبركه و مواهب طبيعي چشم نواز مكاني مناسب براي مسافران و گردشگران در ايام مختلف سال است.
حرم بي‌بي حكيمه (س) خواهر امام رضا (ع)، آبشار ياسوج، چشمه بلقيس چرام، گردنه شلال دان، رود رونه، آبشار كمردوغ، برم الوان، بافت تاريخي دهدشت و سد كوثر از مهمترين جاذبه‌هاي طبيعي كهگيلويه و بويراحمد است.
اين استان با بيش از 15 هزار كيلومترمربع وسعت بين استان‌هاي فارس، بوشهر، چهارمحال و بختياري، اصفهان و خوزستان واقع شده است.
افزون بر 2 هزار و 600 اثر تاريخي در كهگيلويه و بويراحمد وجود دارد كه از اين تعداد 750 مورد در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است.
يك ‌ميليون و 564 هزار و 484 نفر مسافر و گردشگر در تعطيلات نوروز سال گذشته از مناطق و جاذبه‌هاي طبيعي، تاريخي و مذهبي اين استان ديدن كردند.
7531/6110