۱۳ دی ۱۳۹۷، ۱۴:۳۹
کد خبر: 83157615
T T
۰ نفر
دانشجویان دانشگاه هرمزگان درانتظار اتوبوس های بی آرتی

بندرعباس - ایرنا- دانشجویان دانشگاه هرمزگان كه از ابتدای سال تحصیلی تاكنون درخواست هایی برای برقراری سرویس منظم اتوبوس های بی آر تی از شهر بندرعباس به دانشگاه داشتند همچنان ازاین مزیت بی بهره هستند.

به گزارش ایرنا این دانشجویان بارها نسبت به افزایش كرایه، وضعیت نامناسب و تعداد ناكافی اتوبوس های رفت و برگشت بین دانشگاه هرمزگان تا شهر بندرعباس گلایه خود را به مسوولان دانشگاه هرمزگان اعلام كردند.
یكی از دانشجویان دختر این دانشگاه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اكنون برای تردد بین شهر بندرعباس و دانشگاه هرمزگان بوسیله اتوبوس باید 40 هزار ریال شامل20 هزار ریال برای آمدن به دانشگاه و 20 هزار ریال برای رفتن به بندرعباس پرداخت كنیم.
این دانشجوی دختر رشته منابع طبیعی كه نخواست نامش را بیان كند افزود: تعداد اتوبوس ها ناكافی است كه باعث شده دانشجویان دختر و پسر از تنگی فضا بسیار اذیت شوند.
دانشجوی دیگری هم گفت: 60 نفر در اتوبوس 40 نفره سوار می شوند و بسیاری از دانشجویان مجبور هستند تمام مسیر را به ایستند این درحالی است كه اتوبوس های فرسوده و زنگ زده و به اندازه كافی اتوبوس نیست.
علیرضا نصرت آبادی افزود: هر دانشجو برای رفت و برگشت خود در ماه باید 1 میلیون و 200 هزار ریال بپردازد و بسیاری از دانشجویان توان پرداخت آنرا ندارند.

** وعده مسوولان برای ورود اتوبوس های بی آرتی
رییس دانشگاه هرمزگان در پاسخ به خبرنگار ایرنا در خصوص مشكل اتوبوس های رفت و برگشت دانشجویان بین این دانشگاه و شهر بندرعباس گفت: مسوولان اتوبوسرانی بندرعباس وعده داده اند تعداد و كیفیت اتوبوس ها با ورود اتوبوس های بی آر تی به چرخه حمل و نقل ارتقاء یابد.
علی اكبر شیخی فینی اظهار داشت: مسوولان اتوبوسرانی زمان دقیقی برای تحقق این وعده خود اعلام نكرده اند ولی گفته اند تا پایان سال انجام می شود، در خصوص رفتارهای رانندگان موضوع را پی گیری می كنیم و دانشگاه در این خصوص بی تفاوت نبوده است.
وی بیان داشت: در مجموع حدود پنج هزار دانشجوی این دانشگاه برای جابه جایی بین دانشگاه هرمزگان و شهر بندرعباس از اتوبوس استفاده می كنند.
رییس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس هم در خصوص نرخ كرایه اتوبوس های بین دانشگاه هرمزگان و شهر بندرعباس گفته، در سال تحصیلی جاری با توجه به استفاده از اتوبوس‌ های بخش خصوصی و تعیین نرخ مصوب جدید، هزینه هر كورس اتوبوس دانشجویان از مركز شهر به سمت دانشگاه هرمزگان 20 هزار ریال تعیین شد.
سعید حسینی پور افزود: براساس شرایط اقتصادی جامعه و بالارفتن هزینه ها، مبلغ كرایه ها بیشتر از مبلغ مصوب است، اما با در نظر گرفتن شرایط دانشجویان با این میزان موافقت شده است.
وی بیان داشت: مبلغ مصوب سرویس رفت و برگشت دانشجویان از بندرعباس به سمت دانشگاه و برعكس قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در نشست مشترك نمایندگان سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر و دانشگاه هرمزگان تعیین و مورد تصویب قرار گرفت.
رییس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس اظهار داشت: در سال تحصیلی 92 و 93 با توجه به تمدید نشدن قرارداد توسط دانشگاه هرمزگان، مقرر شد این سازمان هزینه سرویس را از دانشجویان دریافت كند و كرایه هر كورس در سال 93 مبلغ پنج هزار ریال و در سال های 94 تا 96 مبلغ 10 هزار ریال بوده است.
از سوی دیگر رییس وقت سازمان اتوبوسرانی بندرعباس و حومه در دی ماه سال 95 گفته بود: امید می رود با برنامه ریزی های صورت گرفته 26 دستگاه اتوبوس بی آر تی به ناوگان حمل و نقل مسافری درون شهری بندرعباس افزوده شود.

** 63 دستگاه اتوبوس تندرو برای شهر بندرعباس خریداری شده است
معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری بندرعباس با اشاره به بهره برداری از طرح اتوبوس های تندرو در این شهر در دهه فجر امسال، گفت: تاكنون 63 دستگاه اتوبوس تندروی شهری برای اجرای این طرح خریداری شده است.
بابك هاشمی اظهار داشت: براساس جانمایی های صورت گرفته طرح اتوبوس تندرو شهری (BRT ) به زودی در خیابان اصلی (امام خمینی ره) شهر بندرعباس به طول 28 كیلومتر شامل 14 كیلومتر رفت، 14 كیلومتر برگشت، اجرا و سبب بهبود حمل و نقل عمومی در سطح شهر خواهد شد.
وی هزینه اجرای این طرح را یك هزار میلیارد ریال اعلام كرد و افزود: با اجرای این طرح امكان جابه جایی سه هزار نفر در مسیرهای مذكور در هر ساعت وجود دارد.
هاشمی خاطرنشان كرد: در حال حاضر برای اجرای طرح توسعه ناوگان حمل و نقل اتوبوسرانی و تاكسیرانی در بندرعباس، اصلاح هندسی و توسعه معابر، بازگشایی معابر در بافت‌های قدیمی، نصب علایم، تجهیزات ترافیك شهری و خط‌ كشی محوری و چراغ ‌های راهنمایی و رانندگی در حال اجرا است.
معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری بندرعباس بیان داشت: با راه اندازی خطوط اتوبوس های تندرو شهری كه از نیازهای مهم شهر بندرعباس است، بار ترافیكی این شهر كاهش یافته و بخشی از مشكلات تردد و حمل و نقل در آن برطرف خواهد شد.
وی تاكید كرد: وضعیت شهر بندرعباس به گونه ای است كه باید هر چه سریعتر توسعه حمل و نقل درون شهری در آن محقق شود و شهرداری نیز تمام تلاش خود را در همین راستا به كار گرفته است.
هاشمی تصریح كرد: طرح اتوبوس تندرو شهری (BRT) یكی از پروژه‌های حائز اهمیت شهرداری بندرعباس است و بخش‌ های مختلف شهرداری با این پروژه درگیر بوده و بافت مركزی شهر بیشترین تاثیر و تغییر را از اجرای این پروژه به خود می ‌بیند.
3219 /6048