۱۳ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۲۷
کد خبر: 83157662
T T
۰ نفر
جانبازان و معلولان ورزشكار كشور بر قله ورزش  جهان قراردارند

ايلام – ايرنا – رئيس فدراسيون جانبازان و معلولان گفت: با توجه به همت و استعداد ورزشي جوانان كشور ، جانبازان و معلولان ورزشكار ايراني در بيشتر رشته ها و رقابت هاي مختلف بين المللي از مدعيان اصلي قهرماني محسوب مي شوند.

حميد صميمي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: ورزشكاران جانباز و معلول كشور هرسال بيشترين مدال ها را از رقابت هاي آسيايي، منطقه اي و جهاني كسب مي كنند.
رئيس فدراسيون جانبازان و معلولان با ذكر اينكه اين فدراسيون در برخي رشته هاي پارا المپيكي داراي مدال طلا و در جايگاه خاصي قرار دارد يادآور شد: در برخي از رشته ها از جمله واليبال نشسته در گروه مردان بعنوان قهرمان قهرمانان، در بسكتبال با ويلچر چهارم و در رشته وزنه برداري دوم جهان هستيم و در سطح مسابقات پارا المپيك در رشته واليبال نشسته در جايگاه اول قرار داريم.
وي گفت: 280هزار ورزشكار جانباز و معلول مرد و زن كشور توسط فدراسيون جانبازان و معلولان در عرصه همگاني شناسايي شده اند كه از اين تعداد 72 هزار نفر فعال و نيمه فعال هستند و 32 هزار نفر نيز در سطح قهرماني فعاليت ورزشي دارند.
وي اضافه كرد: 22 رشته در فدراسيون جانبازان و معلولان برنامه ريزي شده كه از اين تعداد 18 رشته در 2 بخش بانوان و آقايان رده هاي سني جوانان، بزرگسالان و در برخي رشته ها پيشكسوتان فعال است
وي در خصوص بانوان ورزشكار در رشته وزنه برداري گفت: طي مكاتباتي با سازمان جهاني از طريق كميته ملي پاراالمپيك با پوشش بانوان ما در اين رشته موافقت شده و اميدواريم اين رشته در بخش بانوان نيز فعال و شاهد مدال آوري آنان باشيم.
صميمي تاكيد كرد: به دنبال ميزباني مسابقات وزنه برداري بانوان در سالن تفكيك شده بر اساس اعتقادات و جايگاه ارزشي خودمان هستيم كه دراين صورت امكان كسب جايگاه اول وزنه برداري براي ما وجود دارد.
وي به موفقيت ورزشكاران در رشته تير و كمان اشاره كرد و گفت: در اين رشته توانمند و مدال آور هستيم و مي توان گفت از 9 مدال كه توزيع مي شود هفت مدال با جايگاه اول تا سوم درسطح آسيا و جهان مخصوص كشور ما است.
صميمي همچنين در خصوص رشته هاي چند معلوليتي افزود: رشته بوچيا يكي از رشته هاي فعال در فدراسيون براي چند معلوليت ها است و مخصوص افرادي است كه سخت ترين معلوليت ها را دارند هرچند جايگاهي در سكو قهرماني نداريم اما يكي از رشته هاي با اهميت و مورد توجه در فدراسيون و وزارت ورزش است.
رئيس فدراسيون جانبازان و معلولان افزود: يك هزار و 700 ورزشكار در حوزه چند معلوليتي فعال هستند كه اخيرا مسابقات ليگ و قهرماني كشور آنها نيز برگزارشده است.
به گفته وي رشته تنيس روي ميز نيز يكي از رشته هاي فعال با 900 ورزشكار است كه در عرصه تيمي سطح ليگي فعاليت مي كنند و در سطح آسيا و جهان مدال هاي رنگارنگي داريم.
وي با بيان اينكه امسال 60 هزار نفر در حوزه پاراالمپيك جذب شدند، گفت: در تلاش اند كه با انعقاد تفاهم نامه با دستگاه ها بتوان سطح ورزش همگاني را تا نزديكترين محل زندگي معلولان منتقل كنيم و نزديكترين جا براي اين افراد مكان هاي مختص كاركنان دستگاه هاي اجرايي است كه ساعاتي از اين محل ها را در اختيار فدراسيون بگذارند.
صميمي افزود: ابلاغيه اي از طريق اداره ورزش به همه ادارات كل اعلام شده كه يك فضاي مجزا در اختيار ورزش جانبازان قرار دهند و بيشتر استان ها روش هاي مختلفي را براي اينكار فراهم نمودند و استان هاي ديگر نيز در حال شناسايي اين فضاها هستند.
وي در ادامه گفت: با توجه به تعداد بسيار معلولان و جانباران در استان ايلام حتي آسيب ديدگي كودكان در مناطق آلوده به مين قرار شد از مكاني كه براي اين افراد در نظر گرفته شده بازديد شود و در شهرستان ها نيز اماكني براي ما مشخص كنند.
/6034 /7180
۰ نفر