به گزارش ايرنا فتح الله حقيقي روز يكشنبه در كارگروه تخصصي اشتغال استان افزود: آمار موجود نشان مي دهد كه كشاورزي در استان زنجان قالب سنتي دارد و لازم است براي ارتقاي ارزش افزوده در اين بخش به سمت روش هاي نوين حركت كنيم.
وي ادامه داد: سهم اشتغال استان در بخش صنعت 32 درصد است كه با ميانگين 33 درصد كشوري چندان فاصله اي ندارد.
حقيقي با بيان اينكه سهم اشتغال استان در بخش خدمات 32 درصد گزارش شده است، اظهار داشت: اين ميزان در ميانگين كشوري 49 درصد است، بنابراين لازم است توجه ويژه اي به توسعه اشتغال در بخش خدمات استان انجام و راهكارهاي لازم پيرامون رونق اشتغال در اين بخش تدوين و عملياتي شود.
استاندار زنجان در بخش ديگري از سخنان خود از جذب تسهيلات اشتغال روستايي در استان اظهار رضايت كرد و افزود: تا كنون 75 درصد تسهيلات مربوط به اين بخش در استان جذب شده و لازم است تلاش ها براي تخصيص مابقي اعتبارات نيز ادامه داشته باشد.
وي به ضرورت بهره گيري از ظرفيت تبصره 18 قانون بودجه براي تثبيت و ايجاد شغل در استان تاكيدكرد و گفت: دستگاه هاي اجرايي بايد از اين منابع حداكثر استفاده و بهره برداري را داشته باشند.
استاندار زنجان به وجود برخي اختلافها در گزارش هاي آماري استان اشاره كرد و گفت: براي ايجاد وحدت رويه و تصميم گيري هاي درست، آمارها بايد از يك مرجع واحد اخذ و ارائه شود.
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان زنجان نيز در اين جلسه شمار شاغلان استان را 318 هزار و 258 نفر اعلام كرد و گفت: جمعيت بيكار استان 36 هزار و 749 نفر برآورد شده است.
محمدرضا يوسفي افزود: بر اساس اعلام مركز آمار ايران، نرخ مشاركت اقتصادي استان زنجان در پاييز امسال 41.9 درصد است كه 1.4 درصد از ميانگين كشوري بالاتر است.
وي اظهار داشت: پاييز امسال نرخ بيكاري در زنجان 7.5 درصد گزارش شد و اين در حالي است كه نرخ بيكاري در كشور عدد 11.7 بود.
3088/6085
استاندار زنجان:
نسبت اشتغال با ارزش افزوده در بخش كشاورزي زنجان متناسب نيست
۱۶ دی ۱۳۹۷، ۱۳:۰۲
کد خبر:
83160428
زنجان - ايرنا - استاندار زنجان به سهم اشتغال 36 درصدي اين استان در بخش كشاورزي اشاره كرد و گفت: با وجود بالا بودن ميزان اشتغال در بخش كشاورزي زنجان نسبت به 18 درصد ميانگين كشوري، ارزش افزوده با ميزان اشتغال ايجاد شده در اين بخش متناسب نيست.