ابراهیم صالحی عمران روز دوشنبه در بازدید از آموزشكدههای فنی و حرفهای یاسوج به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای یكی از بزرگترین دانشگاههای كشور با 173 دانشكده و آموزشكده و بیش از 200 هزار دانشجوی در حال تحصیل است.
وی تصریح كرد: دانشگاه فنی و حرفهای تنها دانشگاه كشور است كه مجوز توسعه رشته و فضای آموزشی را در اختیار دارد.
صالحی عمران اضافه كرد: این دانشگاه یك مرجع تقاضا محور و كارآفرین بوده و آموزشهای مهارتی یكی از آموزشهایی است كه با صنعت، كشاورزی، خدمات و اشتغال و تولید رابطه تنگاتنگ دارد.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای كشور ادامه داد: بیش از 900 نفر كادر آموزشی در مجموعه دانشكدههای فنی و حرفهای كشور فعالیت میكنند و امسال كمیتهای برای بررسی صلاحیت علمی استادان مشغول در این آموزشكدهها تشكیل شده است.
وی بیان كرد: برنامههای خوبی برای تجهیز كارگاهها و رفاه دانشجویان این دانشگاه در سراسر كشور در دستور كار است.
صالحی عمران تصریح كرد: هم اكنون بودجه این دانشگاه 850 میلیارد ریال است كه برای تحقق برنامهها به 2 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی اضافه كرد: رایزنی برای تخصیص بودجه بیشتر به دانشگاه فنی و حرفه ای كشور در مجلس شورای اسلامی در حال انجام است.
صالحی عمران فضای فیزیكی 2 دانشكده فنی و حرفه ای كهگیلویه و بویراحمد ویژه پسران و دختران را مناسب دانست و گفت: دانشكدههای استان كمبود تجهیرات دارند كه با تخصیص منابع مالی،كارگاههای فنی و آزمایشگاهی و نیروی انسانی آن تجهیز و تامین میشود.
رحیم امینزاده رئیس دانشگاه فنی و حرفهای كهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به اینكه امسال آموزشكدههای فنی و حرفهای دختران و پسران تجمیع و باعنوان دانشگاه فنی حرفهای استان ارتقاء یافته است گفت: هم اكنون 2 هزار دانشجو در 13 رشته فنی درحال تحصیل هستند.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای كشور امروز از كارگاه ها، آزمایشگاهها و سایتهای رایانهای آموزشكدههای فنی و حرفهای پسران و دختران شهریاسوج بازدید كرد و در جریان امكانات و تجهیزات این مراكز علمی قرار گرفت.
7531/1662
یاسوج - ایرنا - رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای كشور گفت: حدود 80 درصد از دانشجویان رشته های فنی و حرفهای در كشور پس از فارغ تحصیلی وارد بازار كار میشوند.