۲۴ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۳۷
کد خبر: 83170585
T T
۰ نفر
تمركز فعاليت شركت‌هاي دانش بنيان بر رفع نيازهاي مردم باشد

تهران - ايرنا- رييس هيات عامل صندوق نوآوري و شكوفايي با بيان اينكه مردم بايد تاثير شركت‌هاي دانش‌بنيان را در زندگي روزمره خود لمس كنند، گفت:شركت‌هاي دانش‌بنيان و پاركهاي علم و فناوري فعال كشور بايد به سمت اولويت‌ها و نيازهاي مردم بروند و فعاليت خود را در اين زمينه‌ها متمركز كنند.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمي ايرنا از صندوق نوآوري و شكوفايي رياست جمهوري، علي وحدت همزمان با سفر استاني رييس جمهوري به استان گلستان در جلسه هيأت رئيسه پارك علم و فناوري اين استان، تعداد شركت‌هاي دانش‌بنيان فعال در اين استان را با توجه به ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي موجود در استان كم ارزيابي كرد.
وي در عين حال گفت: هرچند تعداد شركت هاي دانش بنيان استان گلستان از نظر آماري پايين است اما از نظر جذب منابع، رتبه خوبي دارد و اين نشان‌دهنده فعاليت و اثرگذاري و كار كيفي در شركت‌هاي موجود است.
وحدت در ادامه ميزان اعتبارات مصوب براي استان گلستان را 26 ميليارد تومان در صندوق نوآوري و شكوفايي عنوان كرد و افزود: از اين مبلغ حدود 22 ميليارد آن جذب شده كه عدد خوبي است اما در عين حال بايد ظرفيت جذب اعتبارات را در شركت هاي استان فراهم كرد.
رييس هيات عامل صندوق نوآوري و شكوفايي خاطرنشان كرد: راهكار افزايش آمار كمي شركت‌هاي دانش‌بنيان در استان گلستان سوق دادن همه شركت‌ها به خصوص شركت هاي بزرگ به اين سمت است و تا زماني كه زمين بازي را كوچك تعريف كنيم اتفاق جدي و بزرگي رخ نخواهد داد.
وحدت بر بررسي ظرفيت‌هاي استان گلستان از سوي شركت‌هاي دانش‌بنيان و پارك علم و فناوري استان تاكيد و يادآور شد: سبقه تاريخي و جغرافيايي استان گلستان نشان‌دهنده تمركز اين استان در زمينه كشاورزي، دامپروري و شيلات است؛ بنابراين تمركز شركت‌هاي دانش بنيان نيز بايد در همين زمينه‌ها و كمك به رشد كشاورزي، دامپروري و شيلات استان باشد.
وي در ادامه اظهار داشت: برخي از مسئولان استان گلستان به استناد به اينكه اين استان از نظر صنعتي عقب‌مانده است تاكيد دارند كه استان را به سمت صنعتي شدن سوق دهند كه مدنظرشان هم صنايع فولاد و پتروشيمي است اما بايد عرض كنم استان‌هايي كه به سمت اين صنايع رفتند هم‌اكنون گرفتار مسايل زيست محيطي شده‌اند.
رييس هيات عامل صندوق نوآوري و شكوفايي با تاكيد بر اينكه مردم استان گلستان بايد تاثير شركت‌هاي دانش‌بنيان را در زندگي روزمره خود ببينند و لمس كنند، گفت: مرجعيت پارك علم و فناوري در استان بايد ارتقاء يابد و در اين راستا شركت‌هاي دانش‌بنيان و پارك علم و فناوري بايد به سمت اولويت‌ها و نيازهاي مردم استان بروند و فعاليت خود را در اين زمينه‌ها متمركز كنند.
دكتر وحدت همچنين بر آشنايي شركت‌ها با فعاليت‌ها و تسهيلات صندوق نوآوري و شكوفايي تاكيد و خاطرنشان كرد: لازم است راهنمايي‌هاي لازم را به شركت‌هايي كه فكر مي‌كنند مي‌توانند دانش‌بنيان شوند و نياز به تسهيلات دارند ارائه و آنها را در جريان بسته‌هاي حمايتي صندوق قرار دهيد كه نقش پارك در اين زمينه بسيار تاثيرگذار است.
وي در پايان با تاكيد بر بالا بردن ظرفيت‌هاي فناوري استان گلستان، تصريح كرد: فعاليت شركت‌هاي دانش‌بنيان بايد بر مزيت نسبي و نيازهاي استان متمركز باشد.
براساس اين گزارش، درادامه سفرهاي استاني دولت تدبير و اميد و در جريان سفر رئيس جمهور و اعضاي دولت به استان گلستان در هفته جاري، محصولات پيشرفته شركت هاي دانش بنيان مورد حمايت صندوق نوآوري و شكوفايي در اين استان نيز به بهره برداري خواهد رسيد.
علمي ** 1836 **2017
۰ نفر