به گزارش ایرنا، محمود حجتی روز پنجشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی طرح های كشاورزی شهرستان بروجن با اشاره به تدوین و تصویب برنامه اقتصاد مقاومتی در زمینه توسعه كشت گیاهان دارویی ، افزود: با كشت این گیاهان، علاوه بر حفظ گونه های دارویی بر درآمدزایی كشاورزان و بهره برداران اراضی كشاورزی و مرتعی كمك می شود.
وی اظهار داشت : راه اندازی واحدهای صنایع تبدیلی و تكمیلی در حاشیه طرح های كشاورزی به خصوص طرح های كشت گیاهان دارویی علاوه بر درآمدزایی ارز آوری خوبی برای كشاورزی و اقتصاد كشور خواهد داشت.
وی گفت: بهره برداران با استانداردسازی تولید، بسته بندی و فرآوری می تواند در توسعه این بخش فعالیت كنند.
حجتی گفت : گیاهان در مناطق مختلف كشور براساس موقعیت جغرافیایی و وضعیت آب و هوایی قطب بندی و كشت می شود.
وی، به خشكسالی های اخیر و كمبود بارش اشاره كرد و گفت: با كشت گیاهان كم آب بر و همچنین گیاهان دارویی می توان زمینه اشتغال در بخش صنعت گیاهان دارویی را افزایش داد.
وزیر جهاد كشاورزی بر ایجاد تعاونی های تخصصی گیاهان دارویی ، برنامه ریزی برای جذب اعتبارات آبخیزداری و تولید گیاهان ارگانیك تاكید كرد.
استاندار چهارمحال وبختیاری نیز گفت: نبود صنایع تبدیلی در استان یكی از مشكلات بخش كشاورزی است.
اقبال عباسی افزود: سالانه یك میلیون و 500 هزار تن محصولات باغی، زراعی، شیلات و دامی در استان تولید می شود كه كمبود صنایع تبدیلی و فرآوری باعث شده سود و درآمد این بخش به سمت دلالان برود.
به گفته وی، این استان به لحاظ وجود منابع آب و خاك مناسب برای توسعه كشاورزی و دامپروری و همچنین كشت گیاهان دارویی است كه باید علاوه بر گسترش این بخش به بخش فرآوری محصول و احداث واحدهای صنایع تبدیلی نیز توجه شود.
به گزارش ایرنا، با حضور وزیر جهاد كشاورزی عملیات اجرایی 2 طرح كشاورزی از جمله كشت و صنعت گیاهان دارویی و مجتمع گلخانه ای شاخه بریده در شهرستان بروجن با اشتغالزایی 110 نفر آغاز شد.
شهرستان بروجن در 60كیلومتری مركز چهارمحال و بختیاری است.
7360/6199/2097/1630
شهركرد - ایرنا - وزیر جهاد كشاورزی گفت : كشت و توسعه صنعت گیاهان دارویی از برنامه های اولویت دار بخش كشاورزی در استان های كشور است.