به گزارش گروه اخبار علمي ايرنا از پايگاه خبري ساينس ديلي، در تحقيقات موسسه اينسيليكو مديسين در آمريكا، براي پيش بيني سن بيولوژيكي، از مدل هايي استفاده شد كه با بهره گيري از تكنيك هاي يادگيري عميق و هوش مصنوعي توسعه يافته اند. اين محققان با تجزيه و تحليل نشانگرهاي بيوشيميايي با استفاده از هوش مصنوعي توانستند تفاوت هاي سن بيولوژيكي بين افراد سيگاري و غيرسيگاري را شناسايي كنند.
بر اساس نتايج حاصل از اين تحقيقات كه با تجزيه و تحليل اطلاعات آزمايش خون 149 هزار شخص بالغ به دست آمده است، افراد سيگاري در مقايسه با افراد غيرسيگاري با سرعت بيشتري پير مي شوند. در واقع سن بيولوژيكي مردان و زنان سيگاري به دو برابر سن تقويمي آن ها مي رسد.
به اعتقاد محققان روش هاي فعلي بررسي نتايج آزمايش خون چندان قابل اعتماد نيستند و لازم است اين روش ها با تجزيه و تحليل توسط فناوري هوش مصنوعي و آموزش عميق جايگزين شوند تا اثر واقعي استعمال دخانيات، سبك زندگي و ساير عوامل محيطي بر پيري به درستي اندازه گيري شود.
موسسه اينسيليكو مديسين (Insilico Medicine) يكي از موسسات پيشرو در به كار گيري هوش مصنوعي در حوزه كشف داروهاي جديد، توسعه نشانگرهاي زيست، داروهاي ديجيتالي و تحقيقات مربوط به پيري در جهان است.
گزارش كامل اين تحقيقات در نشريه Scientific Reports منتشر شده است.
علمي (6)**9259**1584
تهران – ايرنا - محققان با تجزيه و تحليل اطلاعات آزمايش خون 149 تن دريافتند افرادي سيگاري در مقايسه با غيرسيگاري ها با سرعت بيشتري پير مي شوند و سن بيولوژيكي مردان و زنان سيگاري به دو برابر سن تقويمي ها آنها مي رسد.