۲ بهمن ۱۳۹۷، ۸:۱۶
کد خبر: 83179435
T T
۰ نفر

طرح نظارتي نوروز در آذربايجان‌غربي آغاز ‌شد

۲ بهمن ۱۳۹۷، ۸:۱۶
کد خبر: 83179435
طرح نظارتي نوروز در آذربايجان‌غربي آغاز ‌شد

مهاباد - ايرنا - معاون نظارت و بازرسي سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان‌غربي گفت: طرح نظارتي پايش بازار كالا و خدمات ويژه نوروز سال 1398 در اين استان از اول بهمن ماه آغاز شده است و تا 15 فروردين سال آينده ادامه مي‌يابد.

عليرضا محمودي روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا با اشاره به دستورالعمل اجرايي اين طرح، هدف از اجراي آن را ضرورت كنترل و نظارت بر وضعيت بازار كالا و خدمات اولويت‌دار در مراحل تامين، توزيع، ارايه خدمات و قيمت، با توجه به افزايش خريد و تقاضاي عمومي براي بسياري از كالاها و خدمات در روزهاي پاياني سال عنوان كرد.
وي اضافه كرد: با اجراي اين طرح زمينه مناسب براي تامين مايحتاج عمومي، جلوگيري از تخلفات احتمالي و رسيدگي سريع، دقيق و كارشناسي به شكايت ها و گزارش‌هاي مردمي و اتخاذ تمهيدات لازم به منظور هم افزايي و همكاري موثر با ساير نهادها و دستگاه‌هاي ذيربط در شهرستان در راستاي وحدت رويه در اقدامات نظارتي دنبال مي‌شود.
محمودي گفت: واحدهاي مشاوره دارويي، عطاري ها و ساير واحدهاي مرتبط به غير از داروخانه ها هم توسط اكيپ مشترك بازرسي و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت و معاونت غذا و دارو مورد بازرسي قرار مي گيرد تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف فروش اين نوع مكمل ها در واحدهاي مذكور با آنها برخورد قانوني صورت گيرد.
وي اظهار داشت: عرصه فعاليت در بخش كالايي طرح شامل نان، لبنيات از جمله شير، ماست و پنير، البسه و پوشاك، كيف، كفش، آجيل، خشكبار، خواربار و شيريني، لبنيات، گوشت‌قرمز، گوشت ‌مرغ، ماهي، قند و شكر، روغن‌ نباتي، برنج و ميوه از جمله سيب و پرتقال است.
محمودي در زمينه نظارت بر واحدهاي بخش خدمات نيز بيان كرد: عرصه فعاليت در بخش خدماتي نيز شامل شركت‌هاي مسافرتي هوايي، زميني و دفتر فروش آنها، حمل و نقل درون‌شهري و برون شهري، اماكن تفريحي و فرهنگي، سياحتي و زيارتي، واحدهاي اقامتي، غذاخوري‌ها و رستوران هاي بين راهي، نظارت بر عملكرد انبارها و سردخانه ها، ميادين ميوه و تره‌بار مي باشد.
معاون نظارت و بازرسي سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي تاكيد كرد: هرگونه تغيير قيمت كالا و خدمات تا پايان زمان اجراي اين طرح نظارتي ممنوع است.
وي با بيان اينكه در اين ايام، نظارت ويژه بر تأمين، جذب، توزيع و قيمت ميوه و مركبات به ويژه پرتقال، سيب و طرح تنظيم بازار و ميوه‌هاي پرمصرف انجام مي‌شود، گفت: علاوه بر آن، نظارت بر مراكز نگهداري كالا مانند سردخانه‌ها و انبارها و بررسي ميزان موجودي كالا در اول و پايان دوره به منظور پشتوانه ذخيره‌سازي انجام مي‌شود.
وي افزود: سامانه 124 بازرسي و نظارت به صورت 24 ساعته آماده دريافت شكايت و گزارش هاي مردمي در خصوص گرانفروشي، احتكار، كم فروشي، عدم صدور فاكتور، تقلب و عدم درج قيمت هاست.
به گزارش ايرنا اصناف بزرگترين بخش اقتصادي آذربايجان غربي را تشكيل مي دهند و 400 هزار نفر در استان به صورت مستقيم از طريق فعاليت صنفي امرار معاش مي كنند؛ اين تعداد در 130 هزار واحد صنفي استان فعاليت دارند.
6185/3072