سيدابراهيم علوي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين طرح با هدف پايش جمعيت آبزيان و كنترل مواد آلي موجود در آب سد به اجرا درآمد.
وي افزود: در فاز عملياتي اين طرح كه در 6 مرحله اجرا شد پس از برداشت 170 كيلوگرم ماهي، كار صيد متوقف شد و اكنون مرحله كار مطالعات و ارزيابي طرح آغاز شده است.
صيد ماهي از سد شيرين دره يكماه پيش با كسب مجوز از اداره كل حفاظت محيط زيست خراسان شمالي و با هدف كنترل مواد آلي و جلوگيري از تغذيه گرايي اين سد آغاز شده بود.
به گزارش ايرنا، در شرايطي كه 400 تا 450 ليتر از نياز روزانه آب شهروندان بجنورد از آب سد شيرين دره تامين مي شود، بوي ناخوشايند آب سد به يكي از دغدغه هاي اهالي مركز خراسان شمالي تبديل شده است.
سد شيرين دره واقع در 65 كيلومتري شمال غربي شهر بجنورد، در محدوده شهرستان مانه و سملقان، بزرگترين سد خراسان شمالي است كه بر روي رودخانه اي به همين نام، از سرشاخه هاي رود اترك ساخته شد.
اين سد با هدف كنترل و مهار سيلابها، تأمين آب آشاميدني مورد نياز براي شهر بجنورد و روستاهاي مسير خط انتقال، آب مورد نياز صنايع و تأمين آب لازم براي بهبود و توسعه كشاورزي زمينهاي پايين دست ساخته شده است.
عمليات ساخت اين سد در مهرماه سال 75 آغاز شد و در فروردين سال 1384 به بهره برداري رسيد.
ب/5132
بجنورد- ايرنا- مديرعامل شركت آب منطقه اي خراسان شمالي گفت: عمليات صيد ماهي از مخزن سد شيرين دره مانه و سملقان، كه از ماه پيش آغاز شده بود، متوقف شده است.