۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۱۶
کد خبر: 83182511
T T
۰ نفر

شهردار شیراز:

امضاهای طلایی در شهرداری مصیبت است

۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۱۶
کد خبر: 83182511
امضاهای طلایی در شهرداری مصیبت است

شیراز-ایرنا- شهردار شیراز با تاكید بر ضرورت شتاب بخشی به پیاده سازی شهرداری الكترونیك با هدف كاهش نقش افراد در مراودات با شهروندان گفت: وجود امضا‌های طلایی در شهرداری‌ها یك مصیبت است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حیدر اسكندرپور پنجشنبه در اجلاس سراسری انبوه‌سازان مسكن و ساختمان كشور در شیراز افزود: مدیرانی موفق خواهند بود كه فرایند‌ها را در سیستم تحت امر خود اصلاح كنند به گونه‌ای كه نقش اشخاص در امور كمتر شده و دیگر شخص تاثیرگذار نباشد.
شهردار شیراز با بیان این كه اقداماتی برای كاهش نقش افراد در این نهاد شهری صورت گرفته است، اظهار داشت: با این وجود، تا رسیدن به نقطه مطلوب راه بسیاری در پیش است.
وی اظهار داشت: تنها راه‌حل این مشكل، پیاده سازی شهرداری الكترونیك است كه ممیزی زمین‌ها و املاك شهر نیز پیش‌نیاز اصلی این مساله است.
اسكندرپور اضافه كرد: متاسفانه در 20 سال گذشته ممیزی املاك و زمین‌ها در شیراز صورت نگرفته است كه ضروری است این كار پیگیری و این اطلاعات ثبت شود.
**در آسان كردن سرمایه‌گذاری ناموفق بودیم
شهردار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این نهاد مدیریت شهری از گذشته تاكنون و همچنین در یكسال اخیر كه وی مدیریت این نهاد شهری را بر عهده داشته در آسان كردن امور سرمایه‌گذاری در این شهر ناموفق بوده است.
وی گفت: در دوره مدیریت جدید شهرداری شیراز تمایلی به ورود مدیریت شهری به ساخت و ساز و انبوه سازی نداریم و این وظیفه باید بر عهده بخش خصوصی گذاشته شود.
اسكندرپور گفت: متاسفانه اكنون مشكلاتی در مسیر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی وجود دارد كه از موانع و مشكلاتی كه در شهرداری و سازمان نظام مهندسی وجود دارد و همچنین نبود فهم مشترك و عدم هماهنگی های لازم شكل گرفته است.
وی اظهار داشت: شورای شهر پنجم شیراز از ابتدای شروع كار خود تاكید ویژه ای بر تسهیل امور سرمایه گذاری در این شهر داشته است كه قدم‌هایی نیز در این مسیر برداشته شده اما هنوز ثمراتی نداشته است.

**درآمد پایدار راه نجات كلانشهرها
شهردار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به منابع عمده درآمدی شهرداری ها از محل صدور پروانه ساختمانی اشاره كرد وافزود: این رویه ضربات سنگینی به شهرهای ایران و به ویژه كلانشهرهای كشور وارد كرده است و چون درآمد پایداری برای شهرداری ها وجود ندارد این ارگان ناچار به تامین هزینه‌های جاری و عمرانی خود از محل صدور پروانه ساختمانی شده است.
اسكندرپور با تاكید بر تعریف منابع درآمدی پایدار برای شهرداری ها گفت: تعیین درآمدهای پایدار برای شهرداری ها از محل بوجه عمومی كشور و همچنین گسترش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تنها راه حل برون رفت از وضعیت كنونی است.
وی در بخش پایانی سخنان خود خطاب به انبوه سازان ساختمانی حاضر در این همایش از سراسر كشور گفت: بسته‌های سرمایه گذاری ویژه ای از سوی شهرداری شیراز تهیه شده است كه در این همایش در اختیار سرمایه گذاران و متقاضیان بخش خصوصی قرار می گیرد.
اجلاس سراسری انبوه‌سازان مسكن و ساختمان كشور پنجشنبه در شیراز آغاز به كار كرد.
9873/ 2027