سامان محمودي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين افراد به ميزان 130 هزار نفر ساعت در قالب 57 دوره آموزشي در رشته هاي مختلف، مهارت هاي لازم را فراگرفته و موفق به اخذ گواهي شدند.
وي با بيان اينكه آموزش هاي مهارتي متناسب با نيازهاي بازار كار و تقاضاي مهارت آموزان تغيير و به روز مي شوند، ادامه داد: چهار ميليارد ريال در سال جاري جهت ارتقاي كيفيت آموزش در اين مركز اقدام به خريد تجهيزات جديد شده است.
محمودي گفت: خودرو چري، موتور206 دستگاه ديالوگ، دستگاه تست آي سي يو، انژكتورشور 12 كاناله، سه دستگاه چرخ خياطي جديد، اتو پرسي و... به تجهيزات اين اداره جهت بهبود و ارتقاي كيفيت آموزش اين مركز افزوده شد.
وي با بيان اينكه ميزان آموزش هاي ارايه شده در اين مركز نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد افزايش دارد، بيان كرد: آموزش هاي فني و حرفه اي در راستاي ايجاد اشتغال پايدار و حل مشكل اشتغال جوانان گام بر مي دارد و تاكنون توانسته است نقش مهمي در مهارت آموزي جوانان جوياي كار در اين شهرستان بردارد.
محمودي گفت: دوره آموزش مهارت هاي فني و حرفه اي علاوه بر افراد جوياي كار در ادارات اشنويه در قالب پنج دوره و در بازداشتگاه ها نيز به مدت 9 دوره امسال برگزار شده است.
وي ادامه داد: در اين مركز رشته هاي مختلفي براي علاقه مندان وجود دارد كه رشته هاي زيرمجموعه خودرو، زيرمجموعه برق و خياطي پرطرفدارترين حرفه ها در بين مراجعه كنندگان اين مركز است.
به گزارش ايرنا، اشنويه داراي يك مركز آموزش فني وحرفه اي است كه در سال 1390 افتتاح و شروع به فعاليت كرده است.
آموزش هاي فني و حرفه اي در دستيابي به توسعه ي پايدار از اهميت ويژه اي برخوردار است بطوري كه از خصيصه هاي مهم آن بحث كارآفريني آن در توسعه ي پايدار است؛ محور توسعه، انسان و كليد آن آموزش هاي فني وحرفه اي است كه مي توان با بكارگيري از نگرش ها و رويكردها در كنار آموزش هاي مهارت هاي فني و تخصصي، به تربيت نيروهاي ماهر و متخصص مورد نياز جامعه پرداخت.
9870/6185/7129
مهاباد - ايرنا - رييس مركز آموزش فني و حرفه اي اشنويه گفت: از ابتداي امسال تاكنون 970 نفر كارآموز در اين شهرستان در رشته هاي مختلف مدرك مهارت آموزي را از اين مركز كسب كردند.