به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، محمدرضا ظفرقندي روز پنجشنبه در نهمين نشست كارشناسي مجمع انجمن هاي علمي گروه پزشكي در محل دانشكده دندانپزشكي تهران افزود:معتقديم مبارزه با تخريب و تهديد جامعه پزشكي به عهده ماست چون يك حركت سازمان يافته دنبال تخريب اين جامعه است.
وي ادامه داد: اين تخريب ها باعث مي شود اعتماد پزشك و بيمار آسيب ببيند و معتقديم سلامت مردم به خطر مي افتد .
ظفرقندي اضافه كرد: زماني كه يك مورد جراحي در زيرزمين انجام مي شود اين مهم است و بايد به آن رسيدگي شود و اگر نتوانيم اين رفتار غير علمي و غير حرفهاي را در ميان خودمان جمع كنيم، در فضاي مجازي آبروريزي خواهد شد.
وي در ادامه تصريح كرد: اگرچه اكنون پزشكان جايگاه خوبي در جامعه دارند، و براساس ارزيابي عليرغم همه تخريب هاي رسانه ملي رتبه سوم را در اعتماد عمومي مردم دارد و معلمان، اساتيد و پزشكان در رتبه اول تا سوم قرار دارند.
رئيس شوراي عالي نظام پزشكي گفت: بحث بسيار مهمي كه در اين دوره در سازمان نظام پزشكي در حال انجام است موضوع اخلاق حرفهاي است كه به نظر من سازماندهي اصلي آن در انجمن هاي علمي است. معتقدم اگر ما آسيب مي بينيم بخاطر رعايت نكردن اخلاق حرفهاي است.
** تناقض مجلس براي نصب دستگاه كارت خوان در مطب ها
ظفر قندي در ادامه به موضوع نصب كارت خوان در مطب هاي پزشكان نيز اشاره كرد و گفت: اينكه كميسيون تلفيق مجلس شوراي اسلامي اعلام مي كند كه فقط گروه پزشكي بايستي دستگاه كارت خوان داشته باشند را نمي پذيريم. در حالي كه قانون خود مجلس در سال ٩٢ بر اين اساس بود كه نصب اين دستگاه به عهده سازمان امور مالياتي است.
وي خاطرنشان كرد: اين موضوعات نشان مي دهند كه طرح اين مسأله با قانون خود مجلس شوراي اسلامي در تناقض است، پس انتظار داريم اين مسائل ساماندهي شود.
ظفرقندي معتقد است كه نگرش حرفه اي هم بايد به موضوع اقتصاد سلامت شود چون يك موضوع مهم و اساسي است و اگر به آن نگاه واقعي نشود هزينه تمام شده در نظام سلامت ارزيابي نشود در بعد خصوصي و دولتي با شكست مواجه خواهيم شد.
وي تصريح كرد: اگر تعرفه واقعي مشخص شود آن زمان جامعه پزشكي شرايط جامعه و مردم را درك خواهند كرد.
وي درباره لايحه مجازات اسلامي كه به موضوع حبس پزشكان اشاره داشت نيز گفت: اين لايحه ٢٧ بار در آن نامي از حبس برده بود كه جسارت پزشك و جراحان را در تشخيص و جراحي گرفته بود و زماني كه مشكل با رييس قوه قضاييه مطرح شد اين مشكل حل شد.
به گفته وي اكنون موضوعات مهم ديگري همچون پيگيري پرونده الكترونيك، كتاب تعرفه گذاري خدمات، اخلاق حرفهاي و آموزش حرفه اي و ديگر مسائل حوزه پزشكي در دست اقدام است.
وي ادامه داد: در سازمان نظام پزشكي مباني كه باعث حركت رو به جلوي سازمان باشد سه پايه است كه شامل قانپن، بدنه جامعه پزشكي و سرمايه اجتماعي است كه مي توان گفت جايگاه پزشكي دست خودمان است و مي توانيم آن را حفظ كنيم.
اجتمام ** ٧٢6٨ **1440
تهران - ايرنا - سرپرست سازمان نظام پزشكي گفت: وظيفه ماست كه يك خط قرمز داشته باشيم و اكنون اين خط قرمز تخريب و تهديد جامعه پزشكي است.