۱۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۵۶
کد خبر: 83193823
T T
۰ نفر

«چهارسوی هنر»؛ فرصت بیان هویت متنوع گالری‌ها

۱۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۵۶
کد خبر: 83193823
«چهارسوی هنر»؛ فرصت بیان هویت متنوع گالری‌ها

تهران- ایرنا- مدیر و موسس مجموعه گالری‌هاي «آرت ‌سنتر» گفت: بخش «چهارسوی هنر» در یازدهمین جشنواره تجسمی فجر امكانی فراهم كرده است تا هر گالری به شكل مستقل دیدگاه شخصی خود را بیان كرده و با انتخاب رویكرد هنری خود، هویت گالری را به نمایش گذارد.

به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا، «چهارسوی هنر» به عنوان یكی از جدی‌ترین بخش‌های جنبی یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با حضور 53 گالری كه آثار هنرمندان منتخب خود را به نمایش و عرضه گذاشته اند در باغ موزه قصر درحال برگزاری است.
وحید ملك، مدیر و موسس مجموعه گالری‌هاي آرت ‌سنتر در گفت‌وگو با روابط عمومی یازدهمین جشنواره تجسمی فجر گفت: همانند اكسپوهای هنری دنیا، امسال در جشنواره تجسمی فجر هر گالری به شكل مستقل و با دیدگاه شخصی خود در جشنواره حضور دارد، بنابراین آثاری كه در هر غرفه نمایش داده می‌شود، بیانگر هویت هر گالری و رویكرد مدیریت هنری آن است.
به گفته وی، هر گالری از زاویه دید خود به هنر تجسمی نگاه می‌كند و برگزیده‌اي از هنرمندان با آثار مختلف را انتخاب می‌كند و این موضوع سبب می‌شود فضای متفاوتی با رویكرد گالري‌هاي متعدد در این رویداد ایجاد شود كه به سبب آن مخاطبان با هویت‌های مختلف، نحوه ارائه و تنوع در آثار هنری آشنا شوند.
ملك ادامه داد: انتخاب هنرمندان و نوع آثاری كه در جشنواره به نمایش درمی‌آید به سیاست‌گذاری هر گالری برمی‌گردد. ممكن است یك گالری تعداد كمتری هنرمند و یا دیگری تعداد زیادی هنرمند را به جشنواره بیاورد.
وی در توضیح رویكرد و فعالیت‌های گالری «آرت‌سنتر»، گفت: این گالری در همه دوره فعالیت خود بر روی سه نسل از هنرمندان تمركز كرده و علاوه بر پیشكسوتان هنر(نسل اول)، آثار نسل دو و جوانان و نیز هنرمندان آوانگارد را نیز به نمایش گذاشته است. امسال هم مجموعه گالری‌هاي آرت‌‌سنتر شامل نگارخانه پاسارگاد، نگارخانه ملك و خانه هنر تهران در جشنواره هنرهای تجسمی فجر با مروري بر آثار سه نسل هنرمندان هر كدام از گالری‌ها آثار یك نسل از هنرمندان به نمایش درمی‌آید.
ملك با بیان این كه امسال در جشنواره فجر با حضور گالری‌ها اتفاقات مثبتی رخ می‌دهد، عنوان كرد: حضور گالری‌ها در جشنواره هنرهای تجسمی فجر، حس همكاری و كارگروهی میان آنان ایجاد می‌كند كه می‌تواند در فضای جشنواره نیز تأثیرگذار باشد. امسال گالری‌ها علاوه بر نمایش، به فروش آثار هم می‌پردازند و این اتفاق بسیار خوبی است، چون در جشنواره تحرك ایجاد می‌كند. زمان آن رسیده است كه بخش فروش در جشنواره تجسمی فجر وجود داشته باشد.
وی، یكی از عوامل سنجش عملكرد هر رویداد را بازده مالی آن، خواند و افزود: فروش آثار هنری در گالری‌های حاضر در جشنواره به نوعی معیار اندازه‌گیری عملكرد جشنواره محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: تمام اتفاقاتی كه در حوزه تجسمی رخ می‌دهد باید به اقتصاد هنر كمك كند چون در نهایت رشد اقتصاد هنر به رشد كمی و كیفی هنر می‌انجامد.
ملك «فرهنگ‌سازي خرید آثار هنري» را یكي از رسالت‌هاي مهم گالری آرت‌سنتر برشمرد و گفت: این موضوع نه تنها یكي از عوامل مهم رشد هنرهاي تجسمي است بلكه در راستاي منافع هنرمندان و خریداران هنر و كلیه عوامل مرتبط بوده و سرمایه‌گذاري درست و مطلوبی است. وظیفه ما گالري‌ها مشاوره حرفه‌اي به مخاطبان و علاقه‌مندان آثار هنري در راستاي انتخاب‌هاي صحیح در زمان‌هاي مناسب است.
مدیر گالری‌های آرت سنتر اظهار كرد: انتخاب باغ‌موزه قصر برای حضور گالری‌ها، اقدام مناسبی است، زیرا این مكان دارای فضای بسیار جذابي است كه استفاده از آن برای مخاطبان ایجاد تنوع می‌كند. ممكن است بسیاری از مخاطبان آثار هنری این فضای زیبا را تابه‌حال ندیده باشند اما در این جشنواره فرصت می‌كنند كه در كنار تماشای آثار هنری، از حضور در یك فضای زیبا و مفرح نیز بهره‌مند شوند.
گالری‌های آتبین (تهران)، آذر نور (مشهد)، آرت سنتر (تهران)، آسوریك (سلمان شهر)، آشنا (شیراز)، آشیان نقش و مهر (تهران)، ارغوان (مشهد)، افرند (تبریز)، اكنون (اصفهان)، الهی (رشت)، ای جی (تهران)، ایرانا (مشهد)، ایرانشهر (تهران)، ایوان (تهران)، پنج (نوشهر)، تاروپود (شیراز)، ترانه باران (تهران)، ثالث (تهران)، جم (شیراز)، خانه هنر آمل (آمل)، خانه هنر چالوس (چالوس)، خانه هنر صفویه (اصفهان)، دانژه (سمنان)، دستان( تهران)، دنا (تهران)، رحیم مولائیان (بابل)، رنگ و ترنگ (تنكابن)، روند (مشهد)، سروناز (شیراز)، سی راه (شیراز)، سیحون (تهران)، شكوه (تهران)، شیث (تهران)، شیرین (تهران)، عسل (مشهد)، فرزاد (مشهد)، فرشته (مشهد)، فرمانفرما (تهران)، كیاوش (تبریز)، گلستان (تهران)، گلستانه (مشهد)، گویا (تهران)، مارلیك (یزد)، محسن (تهران)، مژده (تهران)، ملك (تهران)، میرك (تبریز)، نارنج (شیراز)، نگرش (اصفهان)، نیل (شیراز)، ویستا (تهران)، هما (تهران)، هنرشیراز (شیراز) و هور (تهران) در بخش «چهارسوی هنر» یازدهمین جشنواره تجسمی فجر حضور دارند.
‎ ‎یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با دبیری ابراهیم حقیقی از 10 بهمن ماه كار خود را آغاز كرد. در این ‏‏جشنواره سید امیر سقراطی دبیری هنری و محسن سلیمانی ‏دبیری ‏اجرایی را ‏عهده دار ‏هستند.‏
بخش «چهارسوی هنر» كه روز جمعه 12 بهمن كارخود را در باغ موزه قصر آغاز كرد تا پانزدهم اسفند ‏برپاست.
فرهنگ*9031** 9053
۰ نفر