۱۵ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۲۰
کد خبر: 83196216
T T
۰ نفر
اختصاصي شدن درآمد فني و حرفه اي منشا تحولات آموزشي است

سمنان- ايرنا- مديركل آموزش فني و حرفه اي استان سمنان گفت: اختصاصي شدن درآمدهاي آموزش فني و حرفه اي مي تواند سرمنشا تحولات آموزشي در اين سازمان باشد.

فاطمه منصوري روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: بازگشت درآمدهاي فني حرفه اي به اين سازمان در كميسيون تلفيق بودجه مجلس شوراي اسلامي مصوب شد، اميدواريم اين لايحه در صحن علني مجلس نيز به تصويب نهايي برسد.
مدير كل آموزش سازمان فني و حرفه اي استان سمنان اضافه كرد: اختصاصي شدن درآمدهاي اين سازمان يكي از نيازهاي كشور است كه مي تواند در پيشبرد اهداف سازمان نقش مهمي را ايفا كند.
منصوري تصريح كرد: يكي از نيازهاي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور ايجاد يك جايگاه مناسب در سهم بودجه آموزش كشور است تا بتواند جايگاه به سزاي خود را داشته باشد.
مديركل آموزش فني و حرفه اي استان سمنان افزود: در حال حاضر تنها كمتر از 1/2 درصد بودجه آموزشي كشور به سازمان آموزش فني و حرفه اي تعلق دارد كه اين ميزان پاسخگوي نيازهاي مهارتي جامعه نيست.
منصوري گفت: هر ساله درآمدهايي از محل فروش توليدات كارگاهي با نام تبصره 75، درآمد حاصل از قراردادهاي آموزشي با نهادها و بخش خصوصي و همچنين هزينه حق ثبت نام، آزمون و اجاره اماكن به حساب خزانه واريز مي شود.
وي افزود: از اين ميزان درآمدهاي واريزي به خزانه، تنها درصدي به حساب سازمان بازگشت دارد كه اين سازمان تقاضاي اختصاصي شدن آن را دارد.
وي ادامه داد: سازمان فني و حرفه اي براي ارائه مهارت هاي متناسب با بازار بايد گامي از صنعت و فناوري جلوتر باشد.
منصوري، فرسودگي فضاي مجازي را از مشكلات موجود دانست و گفت: فرسودگي فضاي كارگاهي و به روز نبودن تجهيزات از مشكلات آموزش فني و حرفه اي در استان سمنان و حتي كشور به شمار مي آيد.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان سمنان گفت: ترويج فرهنگ مهارت آموزي در كشور نيازمند همدلي و وحدت كليه دستگاه هاي اجرايي و خصوصي در ترويج فرهنگ مهارت آموزي است كه نشر اين فرهنگ مي تواند به رشد و بهبود وضعيت جامعه كمك كند.
به گزارش ايرنا، در استان سمنان بالغ بر 600 حرفه در 18 مركز ثابت و شعب آموزش فني و حرفه اي در حال آموزش است.
9856/6103