فاطمه منصوری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در سالهای گذشته برای ترویج مهارت آموزی در بین اقشار مردم اقدامهای مثبتی انجام شد، اداره کل آموزش فنی و حرفهای در راستای توسعه این بخش برای تأمین بازار فروش محصولات این مهارت آموزان هم تلاش میکند.
وی خاطر نشان کرد: راه اندازی بازارچههای معرفی محصولات تولیدی و تبلیغهای گسترده در شبکههای اجتماعی از راهکارهای مؤثر برای رونق بازار این مهارت آموزان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان با بیان اینکه طرح آموزش مهارت آموزی بی وقفه در مرکز آزاد و دولتی استان برای کاهش بیکاری ادامه دارد، گفت: با برنامه ریزی اصولی باید در کنار توجه به تحصیل دانش آموزان توجه به دانشهای تجربی و عملی هم ادامه یابد.
منصوری اضافه کرد: توجه به مهارت آموزی نیازمند تغییر نگرش است و توسعه مدارس کاردانش و فنی و حرفهای حمایتهای ویژه مسئولان را میطلبد.
وی ادامه داد: راهکار رفع مشکلات دانش آموختگان بیکار مهارت آموزی است و دانشجویان از ظرفیتهایی که فنی و حرفهای در دانشگاهها برای ترویج مهارت آموزی ایجاد کرده استفاده کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان گفت: واحدهای صنعتی سمنان برای ترویج مهارت آموزی تلاش کنند و راه اندازی اتاق مساله در شرکت شهرک صنعتی بزرگ سمنان نمونه عملی همکاری دولت با بخش خصوصی برای رفع چالش بیکاری در کشور است.
در سال ۹۷ بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ساعت آموزشهای فنی و حرفهای به مهارت آموزان در استان سمنان ارائه شد.
در استان سمنان بالغ بر ۶۰۰ حرفه در ۱۸ مرکز ثابت و شعبههای آموزش فنی و حرفهای در حال آموزش است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳