۱۵ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۱۲
کد خبر: 83197471
T T
۰ نفر
محرومیت زدایی روستایی در چهار نقطه كشور اجرا می شود

بجنورد- ایرنا - رئیس بنیاد مستضعفان گفت: چهار نقطه كشور شامل قلعه گنج كرمان، چالدران آذربایجان غربی، بندر لنگه هرمزگان و مانه و سملقان در استان خراسان شمالی، برای اجرای طرح های محرومیت زدایی و اشتغال پایدار توسط این بنیاد انتخاب شده است.

به گزارش ایرنا محمد سعیدی كیا روز دوشنبه در حاشیه سفر یكروزه خود به شهرستان مانه و سملقان در جمع خبرنگاران گفت: این اقدام در عمل به سفارش رهبر معظم انقلاب مبنی بر شناسایی مناطق محروم و رفع مشكلات آنان صورت می گیرد.
وی شعار بنیاد مستضعفان در این طرح را «با مردم برای مردم» ذكر و بیان كرد: همه امكاناتی را كه برای آباد كردن این مناطق لازم است فراهم كرده و بستری آماده می كنیم كه مردم بتوانند در آن كار، تلاش و فعالیت كنند.
وی بیان كرد: مردم از استعداد، خلاقیت و توانایی بالایی برخوردار هستند اما متاسفانه تاكنون امكان چندانی برای ظهور آن نیافته اند و ما قصد داریم كه این امكان را برای آنان فراهم سازیم.
وی تصریح كرد: ما مردم محروم این مناطق را از طریق دادن مشاوره و تشكیل گروه های توسعه روستایی حمایت می كنیم.
سعیدی كیا افزود: مردم در صندوق هایی كه تشكیل می شود پس اندازهایی را ایجاد می كنند و ما هم وام های خردی را در اختیار آنان قرار خواهیم داد تا برای خود اشتغال ایجاد كنند.

* سهم اشتغال روستایی استانها 250 میلیارد ریال شد
رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه افتتاح بانك سینا در شهر آشخانه، مركز مانه و سملقان گفت: در 2 سال گذشته سهم هر استان از اعتبارات اشتغال روستایی این بنیاد 200 میلیارد ریال بود كه امسال این رقم به 250 میلیارد ریال رسیده است.
وی افزود: امسال بنیاد مستضعفان 150 میلیارد ریال اعتبار تنها برای اشتغال روستایی شهرستان مانه و سملقان تخصیص داده كه با تسهیلات 250 میلیارد ریالی كه توسط بانك سینا ارائه می شود، رقم اعتبارات خراسان شمالی به 400 میلیارد ریال می رسد.
وی افزود: متقاضیان این تسهیلات باید طرح خود را به استانداری ارائه كنند تا بعد از بررسی به بانك‌ معرفی شود و در صورت وجود توجیه اقتصادی مصوب و طبق ضوابط از تسهیلات برخوردار شوند.
سعیدی كیا اضافه كرد: با توجه به اینكه مانه و سملقان یكی از مناطق چهارگونه منتخب برای اجرای طرح محرومیت زدایی بنیاد است همه مسائل آن پیگیری و علاوه بر اشتغال بر روی مباحث آموزشی، مذهبی، فرهنگی و ورزشی آن كار خواهد شد.
رئیس بنیاد مستضعفان همچنین بر بهبود وضعیت بهداشت و درمان منطقه تاكید كرد و گفت: تلاش خواهیم كرد تا همه مسائل منطقه برطرف شده و سطح زندگی مردم به دست خودشان ارتقا یابد.
وی افزود: خوشبختانه شهرستان مانه وسملقان تا كنون در اجرای طرح تسهیل گری و اشتغال روستایی از دیگر استان ها جلو افتاده است.
شهرستان مانه و سملقان 6 دهستان دارد كه در مرحله نخست، طرح تسهیل گری در چهار دهستان بخش مركزی و سملقان، حومه، جیرانسو، قاضی و آلمه اجرا می شود.
7183/5132
۰ نفر