۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۱۷
کد خبر: 83198722
T T
۰ نفر
مركزشتابدهي كسب وكارهاي فناورانه اقتصاد ديجيتال راه اندازي مي شود

تهران- ايرنا- مركز نوآوري و شتابدهي كسب و كارهاي فناورانه اقتصاد ديجيتال با امضاي تفاهم نامه بين ستاد توسعه اقتصاد ديجيتال وهوشمندسازي معاونت علمي و وزارت ارتباطات راه اندازي مي شود .

به گزارش روز سه شنبه گروه علمي ايرنا از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، همزمان با افتتاح نخستين پارك فناوري اقتصاد ديجيتال در مشهد، ستاد توسعه اقتصاد ديجيتال و هوشمندسازي معاونت علمي و وزارت ارتباطات تفاهم نامه راه اندازي و ايجاد يكي از بزرگترين فضاهاي اشتراكي و مجموعه شتابدهنده هاي كشور را امضاء كردند تا مركز نوآوري و شتابدهي كسب و كارهاي فناورانه اقتصاد ديجيتال به زودي راه اندازي شود .
اين تفاهم نامه بين مهدي محمدي دبير ستاد ديجيتال معاونت علمي و امير ناظمي معاون وزير و رييس سازمان فناوري اطلاعات و در حضور وزير ارتباطات و استاندار خراسان امضا شد.
اين مركز دربرگيرنده چندين شتابدهنده خصوصي و تخصصي ديجيتال و فضاي كار اشتراكي و خدمات توانمندسازي براي برگزاري برنامه هاي استارتاپي خواهد بود .مركز نوآوري و شتابدهي در فضايي به وسعت شش هزار متر و استقرار همزمان حدود 8 شتاب دهنده و ظرفيت بيش از 150 تيم استارتاپي در سال ايجاد مي شود .
مركز نوآوري و شتابدهي كسب و كارهاي فناورانه اقتصاد ديجيتال با مأموريت استقرار شتاب‌دهنده ها و استارتاپ ها و تيم‌هاي فناور ايجاد مي شود .
اين مركز نوآوري و شتابدهنده با هدف گسترش و حمايت از توسعه اقتصاد دانش‌بنيان و حمايت از نوآوري‌هاي فناورانه مرتبط با اقتصاد ديجيتال با تاكيد بر فناوري هاي راهبردي و آينده سازي در زمينه هاي هوش مصنوعي و يادگيري ماشيني، اينترنت اشياء، داده هاي حجيم و پردازش ابري، فناوري هاي هوشمندسازي، زنجيره هاي بلوكي و ارزهاي ديجيتال، واقعيت مجازي و واقعيت افزوده و تركيبات علوم شناختي و فناوري اطلاعات ايجاد مي شود .
گسترش و حمايت از متنوع سازي اكوسيستم كسب و كارهاي نوپا و دانش بنيان با بهره گيري از ظرفيتهاي فناوري هاي اقتصاد ديجيتال با تاكيد بر كاربردهاي مرتبط با نوآوري هاي اجتماعي، سلامت، گردشگري، ترافيك و حمل و نقل هوشمند، بازيافت و اقتصاد چرخشي، كشاورزي و بهينه سازي مصرف انرژي، آب و خشكسالي و آلودگي هوا از ديگر اهداف ايجاد اين مركز است .
همچنين اين تفاهم نامه اهدافي چون توسعه و تقويت توانمندي‌هاي اكوسيستم كسب و كارهاي نوپاي ديجيتال در سطح استان خراسان رضوي و استان هاي همجوار وتوسعه و تقويت توان صادراتي كسب و كارهاي اقتصاد ديجيتال با هدف بازارهاي بين المللي همجوار اين استانرا دنبال مي كند .
اكوسيستم كسب‌وكارهاي نوپا، اقتصاد دانش‌بنيان، اقتصاد ديجيتال، هوش مصنوعي و كلماتي از اين قبيل اين روزها بيشتر از قبل به گوش مي‌رسد و در بين اقشار مختلفي كه با فضاي مجازي در ارتباط هستند به خصوص جوانان مورد استفاده محاوره‌اي و كاربردي قرار مي‌گيرد و در اين مسير فناوري‌هاي نوين جاي خود را در ميان زندگي روزمره مردم و جامعه به طور محسوس باز مي‌كند تا جايي كه امروز يكي از مهمترين و تاثيرگذارترين نقش‌هاي را در زندگي بشر برعهده دارد.
از زمان به صدا درآمدن زنگ نياز و ضرورت كاربردي شدن فناوري‌هاي نوين اطلاعاتي و ارتباطي، توجه به اهميت حوزه علم و فناوري بيشتر مورد توجه مسوولان مرتبط قرارگرفته و اقدامات بسياري در جهت توسعه و پيشرفت فناوري‌ها و ايجاد و توسعه زيرساخت‌هاي مورد نياز در كشور شكل گرفته است .
توسعه كسب و كارهاي فناوري محور در حوزه اقتصاد ديجيتال و همچنين،‌ نقش اجتناب ناپذير معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در توسعه اكوسيستم كسب و كارهاي نوپا و دانش بنيان براي شكل دهي به اقتصاد ديجيتال يكي از همين دسته اقدامات بوده تا مسوولان گامي مثبت در اين راه برداشته باشند .
علمي ** 9340
۰ نفر