به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی عظیمیان در این خصوص افزود: مرکز شتابدهی نوآوری یک بازوی اجرایی برای حمایت از زیستبوم فناوری و نوآوری کشور است، این مرکز در سال ۹۳ توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاسیس و مسؤولیت آن به پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واگذار شد.
وی افزود: «ترویج فرهنگ کارآفرینی» و «کمک به ایجاد استارتاپهای پایدار» دو هدف اصلی مرکز شتابدهی نوآوری است، مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ساماندهی رویدادهای کارآفرینی را در راستای ترویج فرهنگ کارآفرینی در دستور کار خود دارد.
رییس مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به اهم فعالیتهای این مرکز افزود: از زمان فعالیت مرکز شتابدهی نوآوری تا به امروز، حدود ۵۵ شتابدهنده با کمک این مرکز ایجاد شده است که در حال فعالیت هستند. این مرکز در دو حوزه مادی و معنوی از شتابدهندههایی که تاییدیه مرکز را داشته باشند، حمایت میکند. در حوزه مادی، تسهیلاتی برای تامین فضا ارائه میدهد که مقدار هزینه آن بسته به حوزه کاری و جغرافیایی متفاوت است.
وی در ادامه ضمن اشاره به حمایتهای معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، گفت: به ازای خروجی موفق هر شتابدهنده، یعنی هر استارتاپ موفق که حاصل تلاش شتابدهنده باشد، تا سقف ۲۰ استارتاپ به شتابدهنده کمک بلاعوض داده میشود. در حوزه معنوی نیز کمکهایی از جمله حمایتهای اعتباری مانند کمک در گرفتن تائیدیههای تیم اجرایی به شتابدهندهها ارائه میشود.
عظیمیان با اشاره به سیر تحولات این مرکز از ابتدای تاسیس تا به حال، بیان کرد: یکی از جدیدترین مسؤولیتهای مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری که در یکی دو ماه اخیر به دستور کار آن اضافه شده است، حمایت از فضاهای کاری اشتراکی است. آئیننامهها و دستورالعملهای لازم تهیه شده و در شرف اجرایی شدن است. این مرکز در دو حوزه به مدیران فضاهای اشتراکی کمک خواهد کرد که یکی تامین و تجهیز فضای اشتراکی است. اینگونه فضاها و نیز به ازای هر نفر استقرار در مجموعه درفضاهای کار اشتراکی، کمک بلاعوض دریافت خواهند کرد.
نظر شما