به گزارش ايرنا قاسم جان بابايي چهارشنبه شب در حاشيه بازديد از بيمارستان هاي بيرجند افزود: تاخير در پرداخت مطالبات توسط شركت هاي بيمه سبب شده كارانه و اضافه كار نيروها و كادر پزشكي نيز با تاخير پرداخت شود.
وي بيان كرد: امسال پرداخت هاي سازمان بيمه سلامت مقداري منظم تر شده و پايان هر ماه 60 درصد مطالبات پرداخت مي شود اما بيمه تامين اجتماعي مقداري عقب است كه اگر مانند بيمه سلامت نسبت به پرداخت مطالبات اقدام كند شرمندگي ما به همكاران كمتر مي شود.
معاون درمان وزير بهداشت در ارتباط با سفر به خراسان جنوبي اظهار داشت: امروز از مراكز درماني شهرستان هاي قاين، زيركوه، سربيشه، درميان و بيرجند بازديد شد كه نشان داد فعاليت هاي خوبي در قالب طرح تحول سلامت در استان آغاز شده همچنين مشكلاتي نيز وجود دارد كه اميد است به زودي رفع شود.
وي عنوان كرد: امروز عمليات اجرايي فاز دوم بيمارستان قاين آغاز شد كه با بهره برداري از آن 120 تخت بيمارستاني به اين شهرستان افزوده و تعداد تخت هاي فعال بيمارستاني به بالاي 200 تخت خواهد رسيد.
جان بابايي ادامه داد: توسعه خدمات دياليز و تكميل نيروهاي تخصصي در اين شهرستان نيز از انتظارات اين شهرستان بود كه مورد بررسي قرار گرفت.
معاون درمان وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي يادآور شد: در شهرستان زيركوه ساختماني كه مردم خدمات درماني دريافت مي كنند متعلق به تامين اجتماعي و استيجاري وزارت بهداشت است.
وي افزود: بنا داريم براي هتلينگ و بهبود فضاي استاندارد اين ساختمان به دانشگاه علوم پزشكي بيرجند كمك كنيم تا فضاي فيزيكي را اصلاح و خدمات بهتري به مردم ارايه شود در عين حال فضايي براي اسكان و ماندگار شدن پزشكان در شهرستان نيز فراهم خواهد شد.
جان بابايي با بيان اينكه نبود مراكز دياليز را از مشكلات مشابه شهرستان هاي درميان، سربيشه و نهبندان دانست و اظهار داشت: تعدادي دستگاه دياليز در حال خريد است و تا دو يا سه ماه آينده به استان ارسال و در شهرستان ها راه اندازي شود.
وي با بيان اينكه بخش هاي ويژه برخي شهرها نياز به تقويت دارد عنوان كرد: به صورت ويژه براي شهرستان نهبندان با توجه به دور بودن آن به مركز استان اورژانس خوبي راه اندازي خواهد شد.
معاون درمان وزير بهداشت يادآور شد: در فاز نخست اعتبارات لازم در اختيار استان قرار گرفت و كمك هاي بعدي هم انجام خواهيم داد تا در اين شهرستان اورژانس استاندارد به اضافه بحث مربوط به سي تي اسكن خريداري و نصب شود.
وي گفت: در بيرجند بيمارستان امام رضا (ع) بسيار قديمي و مربوط به قبل از انقلاب بوده لذا از نظر فضاي فيزيكي بسيار فرسوده است.
جان بابايي افزود: در كنار اين بيمارستان ساختماني با بيش از چهار هزار مترمربع در حال ساخت است و اكنون بيش از 30 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
معاون درمان وزير بهداشت اظهار داشت: هر چند از نظر هتلينگ اقداماتي در بيمارستان امام رضا (ع) انجام شده اما به دليل فرسوده بودن فضاي فيزيكي براي بيمارستان جايگزين بايد چاره انديشي شود كه مطالعاتي در اين زمينه توسط دانشگاه انجام شده است.
وي بيان كرد: بخش اورژانس بيمارستان ولي عصر(عج) بيرجند نيز نوسازي و بهسازي شده اما برخي بخش ها تا حدودي جزو بخش هاي قديمي محسوب مي شود.
جان بابايي تاكيد كرد: به دانشگاه علوم پزشكي بيرجند كمك خواهيم كرد تا از ظرفيت كامل خود استفاده كند چون اكنون از نيمي از ظرفيت ها استفاده مي شود و براي نيمه ديگر كمك مي كنيم تا به خط بيماردهي و بيماربري رفته و بيماران از خدمات بهتري برخوردار شوند.
وي يادآور شد: بيمارستان ايران مهر بيرجند مربوط به بيماران خاص نيز با مشاركت خيران در مركز استان راه اندازي شده اما نياز به دستگاه دوم راديوتراپي دارد كه در ليست خريد وزارت قرار دارد.
معاون درمان وزير بهداشت گفت: احداث مركز تروما در بيمارستان امام رضا(ع) بيرجند برنامه ريزي شده است اما با وجود حوادث جاده اي زياد در استان به نظر مي رسد مكان مناسبي نباشد.
وي ادامه داد: بنا داريم از ساختمان در حال ساخت كنار بيمارستان امام رضا (ع) استفاده مناسب تر كنيم و بيمارستان جايگزين مي تواند به اين امر اختصاص يابد.
7557 * 6054
بيرجند - ايرنا - معاون درمان وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: بيمارستان ها و مراكز درماني اين وزارت بيش از 10 هزار ميليارد تومان از شركت ها و موسسه هاي بيمه طلب دارند.