جميل احمدي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: آموزش فني و حرفه اي كردستان داراي سه مركز چارت دار بود كه اكنون به 16 مركز داراي چارت سازماني با 208 پست سازماني ارتقا يافته است.
وي با بيان اينكه پنج مركز از مراكز استان ويژه بانوان است، اضافه كرد: با توجه به افزايش مراكز داراي چارت، نيروي انساني نيز افزايش يافته بطوريكه در سال هاي گذشته 27 نفر از نيروهاي قراردادي و 100 نفر از نيروهاي حق التدريس تبديل وضعيت شده اند.
احمدي يادآور شد: در حال حاضر اين اداره كل داراي 97 نفر نيروي رسمي، 100 نفر نيروي پيماني و 74 نفر قراردادي است.
وي افزود: اكنون در 10 بخش آموزشي شامل مراكز پادگان ها، زندان ها، مناطق روستايي، صنايع و صنوف، سيار شهري، سكونتگاه هاي غير رسمي، جوار دانشگاه، توانخواهان و مهارت آموزي در محيط كار واقعي آموزش هاي مهارتي ارائه مي شود.
مديركل آموزش فني و حرفه اي كردستان با اشاره به اينكه كارگاه هاي آموزشي به 90 كارگاه افزايش يافته است، گفت: اكنون حرفه هاي آموزشي به 350 حرفه ارتقا پيدا كرده است.
وي به برخي موفقيت هاي اداره كل آموزش فني و حرفه اي كردستان اشاره كرد و افزود: تاكنون چهار كارآموز به مسابقات جهاني مهارت اعزام شده اند كه در نتيجه يك مدال نقره مسابقات اوراسيا را در روسيه كسب كردند.
احمدي اضافه كرد: كردستاني ها در مسابقات ملي مهارت هم 14 مدال طلا، 11 مدال نقره و 11 مدال برنز و همچنين 26 ديپلم افتخار كسب كردند.
وي با بيان اينكه مربيان اين اداره 13 جلد كتاب تاليف كرده اند، افزود: بيش از 70 مقاله در نشريات، همايش ها و سمينارها نيز چاپ و ارائه شده است.
احمدي طراحي و توليد شبيه ساز آموزشي صنايع چوب را يكي ديگر از موفقيت هاي كردستاني ها دانست و يادآور شد: هفت طرح پژوهشي در راستاي كيفيت بخشي به آموزش هاي فني و حرفه اي در استان اجرا شد.
مديركل آموزش فني و حرفه اي استان كردستان گفت: 134 آموزشگاه فني و حرفه اي خصوصي در استان مجوز فعاليت گرفته و با به كارگيري 684 مربي مشغول به كار هستند.
6108/9102
سنندج - ايرنا - مدير كل آموزش فني و حرفه اي كردستان گفت: آموزش فني و حرفه اي در دوران انقلاب در اين استان با پيشرفت هاي زيادي مواجه شده از جمله فضاي كارگاهي آموزشي و سنجشي به 29 هزار و 744 متر افزايش يافته است.