به گزارش ايرنا، مهرداد سليمانپور روز پنجشنبه در آيين آغاز بكار اين طرح كه در مدرسه ابتدايي آيت الله كاشاني مياندوآب برگزار شد، اظهار داشت: اين طرح در مدارس ابوذر غفاري، شهيد فهميده، فرهاد جاويد، ظنونان، آيت الله كاشاني و شهيد بوستاني اجرا مي شود.
وي افزود: اجراي اين طرح در 100 مدرسه در 10 استان كشور جريان دارد كه آذربايجان غربي نيز يكي از اين استان هاست.
سليمانپور بيان كرد: هدف از اجراي اين طرح افزايش قوه استدلال، قوه ذهني و استعدادهاي ذهني و خلاقيت دانش آموزان و ايجاد محيط مناسب براي بروز استعدادهاي دانش آموزان و بالفعل شدن اين استعدادها از طريق اين طرح است.
سليمانپور گفت: شادي و نشاط در مدارس شرط اساسي در ماندگاري و پايداري يادگيري است و با اجراي اين طرح، شادي در مدارس حاكم مي شود.
وي با اشاره به اينكه يكهزار و 600 دانش آموز تحت پوشش اجراي اين طرح در مياندوآب هستند، بيان كرد: آموزش در بستر هنرهايي نظير نمايش، قصه گويي، شعر، بازي و اسباب بازي عمقي خواهد بود و چشاندن لذت يادگيري به دانش آموزان و پيوند بين علم و عمل از اهداف آن است.
به گزارش ايرنا، معاونت آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش بهمن سال جاري با رويكرد جديدي به طور آزمايشي اجراي اين طرح را در برخي از مدارس كشور آغاز كرد.
بر همين اساس اين معاونت بنا دارد در اولين گام يكهزار مدرسه كه البته مديران آنها داوطلب اجراي طرح بازي و يادگيري هستند را در اجراي اين طرح مشاركت دهد و فضايي مهيا كند تا شيريني و لذت آموختن در وجود دانش آموزان نهادينه شده و به نحوي دلبسته مدرسه شوند؛ تا جايي كه پس از ساعات آموزشي نيز مشتاق ماندن در فضاي آموزشي باشند.
25 هزار دانش آموز مياندوآبي در مقطع ابتدايي تحصيل مي كنند كه چهار هزار و 500 نفر از آنان دانش آموز پايه اول هستند.
9871/6185/3072
مهاباد - ايرنا - معاون آموزش ابتدايي آموزش و پرورش مياندوآب گفت: اتاق «بازي و يادگيري» براي اولين بار و به صورت آزمايشي در 6 مدرسه ابتدايي اين شهرستان آغاز بكار كرد.