علي اصغر عباس پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: از اوايل اسفندماه بتدريج، مرغ ها از سالن هاي مرغداري روانه كشتارگاه ها مي شوند و با تزريق گوشت به بازار، قيمت اين محصول كاهش مي يابد.
وي افزود: اكنون يك ميليون و 70 هزار قطعه جوجه ريزي در سال هاي مرغداري استان انجام شده است كه بخش زيادي از نياز استان را رفع مي كند.
عباس پور اظهار داشت: قيمت گوشت مرغ به ازاي هر كيلوگرم، 140 تا 145 هزار ريال قابل قبول است اما اكنون به علت هايي تا 168 هزار ريال هم افزايش يافت.
مديرعامل اتحاديه مرغداران خراسان شمالي گفت: با افزايش عرضه گوشت مرغ، قيمت كاهش مي يابد اما اكنون نمي توان ميزان اين كاهش را پيش بيني كرد.
رئيس اتحاديه مرغ فروشان بجنورد هم گفت: اكنون در بازار بجنورد، گوشت مرغ به ازاي هر كيلوگرم به طور ميانگين 152 هزار ريال است اما بعضا 146 هزار ريال و حداكثر 160 هزار ريال عرضه مي شود.
حسين قاسم زاده اظهار داشت: قيمت گوشت مرغ به ازاي هر كيلوگرم 168 هزار ريال هم رسيد اما در اين مدت قيمت اين محصول هشت هزار ريال كاهش يافته است.
رئيس اتحاديه مرغ فروشان بجنورد گفت: يكي از علت هاي افزايش قيمت مرغ، افزايش ميزان تقاضاي اين محصول است اما افزايش قيمت نهاده هاي مورد نياز مرغداران هم در اين زمينه موثر بوده است.
در خراسان شمالي 95 واحد مرغداري راه اندازي شده است كه 78 واحد از اين واحدها فعال است.
80 درصد از نياز مردم خراسان شمالي به گوشت مرغ در داخل تامين مي شود و مابقي از ساير استان ها وارد مي شود.
7185/ 6042
بجنورد- ايرنا- مديرعامل اتحاديه مرغداران خراسان شمالي گفت: قيمت گوشت مرغ در بازار اين استان با ترزريق گوشت جوجه ريزيهاي انجام شده دوره اخير از اوايل ماه آتي تعديل مي شود.