۲۵ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۲۰
کد خبر: 83209443
T T
۰ نفر
از ابتداي امسال تا كنون 60 اختراع در گيلان ثبت شد

انزلي-ايرنا- رييس پارك علم و فناوري گيلان گفت: از ابتداي امسال تاكنون 60 اختراع در استان ثبت شد كه 50 درصد از آن وارد فرآيند تبديل ايده به ثروت شده است.

علي باستي روز پنجشنبه در حاشيه مراسم تجليل از ايده هاي برتر در بندرانزلي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: يكي از رسالت هاي پارك هاي علم و فناوري، تبديل ايده ها و اختراعات افراد به ثروت است و پارك فناوري گيلان به ايده پردازان كمك مي كند تا ايده هاي آنان به ثروت تبديل شده و در راستاي كار آفريني به سرمايه گذاران معرفي شده و مورد حمايت قرار گيرند.
وي با اشاره به جايگاه پانزدهمي گيلان در ثبت شركت هاي دانش بنيان در كشور افزود: در حال حاضر 50 شركت دانش بنيان در گيلان فعال هستند كه در تلاشيم اين رقم در سال آينده دو برابر شود.
باستي با اشاره به تلاش پارك علم و فناوري گيلان براي ارتقاي تعاملات بين المللي تاكيد كرد: حضور ايده پردازان و مخترعان ايراني در نمايشگاه هاي بين المللي يكي ديگر از كارهاي مهم پارك علم و فناوري گيلان است و در تلاشيم در نمايشگاه تجهيزات كشاورزي كشور قطر حضوري پررنگ داشته باشيم.
وي با بيان اينكه ايده هاي خلاقانه دارايي هاي ناملموس است گفت: دنياي امروز دنيايي است كه دارايي ها فقط ملموس نيست و شركت هاي بزرگي همچون گوگل، مايكروسافت و آي بي ام ، دارايي هاي فكري دارند.
باستي با تاكيد بر لزوم توجه بيش از پيش به آموزش براي بهره برداري هرچه بهتر از ايده هاي نوين تصريح كرد: ثبت اختراع بعد از ارائه ايده كمك مي كند تا اين ايده در اختيار سرمايه گذار قرار گرفته و يا در جهت راه اندازي كسب و كار جديد استفاده شود.
رييس پارك و علم و فناوري گيلان با اشاره به راه اندازي مركز نوآوري صنايع خلاق در قالب شهر خلاق و فناوري هاي نرم اظهار كرد: با توجه به اينكه صنايع خلاق مثل صنايع دستي، گردشگري و توليد محتوا داراي ارزش افزوده زيادي هستند و بدون استفاده از ماده اي مي توان با ايجاد ارزش افزوده درآمد زيادي كسب كرد، در تلاشيم كه بخشي از فعاليت شركت هاي مرتبط يه اين سمت سوق پيدا كند.
به گزارش ايرنا، در اين مراسم با حضور مسئولان بندرانزلي و رييس پارك علم و فناوري گيلان از 16 ايده برتر تجليل شد.
7471 /6030