۳۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۱۳
کد خبر: 83215346
T T
۰ نفر
افزایش سالانه 100 هزارنفری بیماران مبتلا به كلیه سنگ ساز

تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اینكه بالاترین میزان شیوع سنگ های ادراری در منطقه مربوط به ایران است،گفت: سالانه بیش از 100 هزار نفر به تعداد بیماران كلیه سنگ ساز اضافه می شود.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر محمد آقاجانی روز سه شنبه در مراسم رونمایی از 'دستگاه آنالیز سنگ های سیستم ادراری' در مركز تحقیقات بیماری های كلیوی و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی افزود: برنامه ریزی برای پیشگیری، ابتلا، درمان به موقع و جلوگیری از عود آنها در دستور كار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینكه 10 تا 23 درصد سنگ های كلیوی در سال عود می كنند، اظهار داشت: با آنالیز دقیق، زمینه برای تشخیص نوع سنگ ها و روش پیشگیری و درمان آنها مشخص خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی بیان داشت: بیماری های پاراتیروئید، كلیوی، عفونی و گوارش، می توانند سبب بروز بیماری سنگ كلیوی شوند.
آقاجانی ادامه داد: با استفاده از این دستگاه پیشرفته ، زمینه آنالیز دقیق فراهم شده است و با بهره گیری از آن می توان خدمات بهتری را به این دسته از بیماران ارائه كرد.
وی با اشاره به بهره مندی ایران از روش های پیشرفته تشخیصی و درمانی در بخش كلیه از جمله سنگ كلیه، تصریح كرد:بیماران برای درمان این بیماری نیازی به اعزام به خارج از كشور ندارند.كلینیك پیشگیری از سنگ كلیه در این دانشگاه ایجاد شده و امیداریم در آینده كلینیك های متعدد در این زمینه در كشور راه اندازی شود تا خدمات مطلوب به بیماران ارائه شود.

** 70 مركز تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی فعال هستند
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی تعداد مراكز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشكی را 70 مركز اعلام كرد و گفت: این دانشگاه با داشتن 70 مركز تحقیقاتی، پنج پژوهشكده و 1400 عضو هیات علمی آموزشی و پژوهشی در زمینه تولیدات علم پزشكی نقش بزرگی در كشور داشته است.
آقاجانی با اشاره به اینكه سمت و سوی جدیدی در پژوهش های این دانشگاه ایجاد شده است، گفت: توجه به مشكلات اصلی سلامت مردم و تلاش برای رفع آنها از اولویت های مهم مراكز تحقیقاتی این دانشگاه است.
وی بیان داشت: در حال حاضر یكی از مهمترین مشكلات سلامت مردم،بیماری های غیر واگیر به طور خاص است و توجه به پیشگیری، جلوگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر و تلاش برای درمان آنها در اولویت قرار دارد.
آقاجانی افزود: توجه ویژه به نظام سلامت، رفع مشكلات آن و برنامه ریزی بهتر در این زمینه برای ارئه خدمات درمانی بهینه به مردم و تلاش برای پیدا كردن راه حل برای عبور از پیچ های دشوار حوزه سلامت از اولویت های اصلی مراكز تحقیقاتی این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی ادامه داد: محققان ما در 70 مراكز تحقیقاتی و پنج پژوهشكده به این موضوع مهم ، همت ویژه ای گمارده اند.
علمی ** 1201**1440
۰ نفر