به گزارش خبرنگار علمی ایرنا،دكتر' امیر مسعود عربلو ' روز سه شنبه در آیین آغاز به كار اولین استارتاپ تریگر تخصصی توانبخشی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت:آنچه كه برای رونق و توسعه این حوزه لازم است، همكاری در دانشگاه و فراهم كردن زیر ساخت ها است.
وی با بیان اینكه حوزه فناوری در توانبخشی حوزه بسیار بكری است،ادامه داد:حوزه های اجتماعی و سالمندی نیاز شدیدی به محصولات فناور دارد، درحال حاضر 8 میلیون سالمند در كشور داریم و 30درصد این سالمندان تنها در خانه زندگی می كنند.
عربلو بیان كرد: امروزه با استفاده از فناوری ها خدمات خوبی به این نوع سالمندان ارائه می شود،امروزه بحث خانه هوشمند مطرح است.
وی با بیان اینكه اولویت ما استفاده از ظرفیت دانشگاه ها است و باید تعاملات بیشتری با دانشگاه های فنی فراهم كنیم،تصریح كرد:دانشگاه در حوزه پژوهش هیچ بدهی ندارد،اما باید طرح هایی كه ارایه می شود از نظر مالی و فنی بررسی شود،قطعا اگر محصول ساخته و استفاده شود،مقاله نیز از دل آن بیرون می آید. دانشگاه آماده هر گونه حمایت و همكاری برای توسعه فناوری ها است.
عربلو افزود: در حوزه فناوری و خلق محصول از دو سال قبل فعالیت دانشگاه شروع شده و در حوزه توانبخشی نیز شركت های دانش بنیان ورود ورده اند اما حوزه ای است كه در كشور شدیدا نیاز به كار دارد.
نخستین استارتاپ تریگر تخصصی توانبخشی امروز سه شنبه با نام «به توان فناوری» با كمك بخش خصوصی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به كار كرد.
علمی 9340**1440
رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی:
ورود فناوری به حوزه توانبخشی نیاز روز كشور است
۳۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۱۲
کد خبر:
83215436
تهران-ایرنا-رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت:فناوری در توانبخشی حوزه ای است كه در كشور شدیدا نیاز به توجه دارد و از نیازهای روز كشور است.