به گزارش روز شنبه ايرنا از مركز ارتباطات و اطلاع رساني معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، مصطفي قانعي، رشد علمي كشور در حوزه داروهاي زيستي را قابل توجه توصيف كرد و گفت: كسي تصور نمي كرد ايراني كه روزي يك كشور وارد كننده داروهاي زيستي بود، به يك صادركننده تبديل شود و داروهاي توليدي در داخل، به 17 كشور صادر شود.
وي صرفه جويي ارزي ناشي از توليد اين داروها در كشور را حدود يك ميليارد دلار در سال برآورد كرد و افزود: اكنون داروهاي زيستي در صدر داروهاي وارداتي به كشور قرار دارند و برنامه ستاد اين است كه تا سه سال آينده همين ميزان واردات را هم با توليد داخلي تامين كند.
دبير ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري تصريح كرد: وقتي از يك محصول صحبت مي كنيم يعني دانش مربوط به آن نيز در كشور شكل گرفته است.
وي ادامه داد: زماني كه از دانش حرف مي زنيم به اين معنا است كه نيروي انساني دانشمند را در كشور در اختيار داريم و بايد از اين نيروي عظيم انساني به خوبي بهره بگيريم.
بر اساس اين گزارش، يكي از افتخارات و پيشرفت هاي ايران در حوزه علمي، تربيت نسلي زيست فناور است كه اين متخصصان جوان توانسته اند خلا موجود در كشور در زمينه توليد محصولات زيستي را پر كنند. يكي از اين بخش هاي قابل توجه، توليد داروهاي زيستي است كه رشد ايران در اين حوزه بسيار شتاب گرفته است.
علمي**1883**1440
تهران - ايرنا - دبير ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در خصوص وضعيت داروهاي زيستي توليد شده در كشور گفت: وضعيت ايران در اين حوزه بسيار مناسب است و اكنون داروهاي توليد شده در كشور به 17 كشور دنيا صادر مي شود.