علی اكبر رمضانی روز یكشنبه به مناسبت روز مهندسی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: متاسفانه افرادی غیرمتخصص بدون داشتن مهارت و صرف داشتن ملك، زمین و یا توان مالی، وارد عرصه ساخت و ساز شده اند كه در این میان، شماری از مسئولان هم مشاهده می شوند.
وی افزود: حفره ها برای ورود افراد غیرمتخصص به ساخت و ساز زیاد است و بعضا افرادی وارد این عرصه می شوند كه در صورت بروز مشكلات احتمالی پاسخگو نیستند.
رمضانی با اشاره به نقش مهندسان در توسعه پایدار جامعه اظهار داشت: هر جا از توان تخصصی، دانش و مهارت مهندسان استفاده شده، جامعه رو به رشد و پیشرفت بوده است و هرجا توان تخصصی افراد نادیده گرفته شده، مردم متضرر شده اند.
وی گفت: از مسئولان انتظار می رود به توان مهندسان و متخصصان حوزه ساخت و ساز توجه داشته و از آن استفاده كنند.
وی با بیان اینكه مهندسان، نقش موثری در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند، اظهار داشت: استفاده از توان مهندسان و دانش فنی آنان، می تواند هزینه های اجرای پروژه ها را كاهش داده و كارها را اقتصادی تر كند.
رمضانی تصریح كرد: بخش زیادی از سرمایه های ملی در بخش ساخت و ساز مصرف می شود و استفاده از توان و مهارت مهندسان از اتلاف این سرمایه ها جلوگیری می كند.
وی افزود: با ارتقای كیفیت ساخت و ساز، رعایت مقررات ملی ساختمان و افزایش عمر ساختمان، می توان از سرمایه های ملی صیانت كرد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی اظهار داشت: اكنون بیش از چهار هزار مهندس عضو این سازمان هستند كه این رقم، معادل بیش از نیم درصد جمعیت استان است.
اكنون چهار هزار و 10 مهندس در رشته های عمران، معماری، برق، مكانیك، نقشه برداری، شهرسازی و ترافیك عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی هستند.
از این تعداد یكهزار و 622 نفر معادل 40 درصد اعضا، دارای پروانه اشتغال به كار بوده و 40 درصد از اعضا، دانش آموخته رشته عمران هستند.
استان 863 هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق كشور واقع است.
7185/5132
بجنورد- ایرنا- رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی با انتقاد از ورود افراد غیرمتخصص به عرصه ساخت و ساز، این مساله را از آسیب های اصلی صنعت ساختمان عنوان كرد.