۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۰۶
کد خبر: 83224878
T T
۰ نفر
استاندار سمنان: تقويت خلاقيت در نظام آموزشي جدي گرفته شود

سمنان- ايرنا- استاندار سمنان با بيان اين كه خلاقيت در نظام آموزشي كمرنگ است، گفت: آموزش و پرورش به تقويت مقوله خلاقيت دانش آموزان به عنوان آينده سازان مملكت توجه جدي داشته باشد.

به گزارش ايرنا، عليرضا آشناگر روز چهارشنبه در پنجمين نشست شوراي آموزش و پرورش استان سمنان در سالن غدير استانداري، با اشاره به اين كه تبعات و اثرات ناديده گرفتن مقوله خلاقيت در دوران دانش آموزي در دوران بزرگسالي بروز مي كند، افزود: كم رنگ بودن نقش خلاقيت در تصميم گيري ها در جايگاه هاي مديريتي در بزرگسالي در اثر بي توجهي به پرورش روحيه خلاقيت و ابتكار در دوران كودكي است.
وي ادامه داد: در نظر گرفتن شاخص خلاقيت در ارزيابي معلمان يكي از راهكارهاي سوق دادن بيش از پيش معلمان به مقوله خلاقيت است.
وي ابراز داشت: تقويت روحيه گفت و گو با كمك آموزش و پرورش محقق مي شود و اكنون در اين زمينه نقص هايي وجود دارد، عادت به گفت و گو با وجود تمايزها و تفاوت ها يك مهارت است كه اين مهارت بايد از دوران كودكي و در دوران تحصيل به دانش آموزان آموزش داده شود.

**نشاط اجتماعي در سمنان كم رنگ است
استاندار سمنان با بيان اين كه بعضي استان ها شاخص نشاط بالا و در برخي استان ها شاخص نشاط پايين است، اظهار داشت: نشاط اجتماعي در استان سمنان كم رنگ است.
وي با بيان اين كه استان سمنان از لحاظ سرانه درآمد، نرخ با سوادي و نرخ بيكاري جايگاه مطلوب دارد، ادامه داد: بايد علت پايين بودن نشاط اجتماعي در استان آسيب شناسي و راهكارهاي كاربردي براي تقويت نشاط اجتماعي در استان سمنان به كار گرفته شود.
وي خاطرنشان كرد: شادكردن جامعه و تقويت نشاط اجتماعي به معناي ناديده گرفتن ارزش ها نيست، بلكه يك خلاقيت مانند ايجاد محيط جذاب و شاد در تقويت نشاط اجتماعي موثر است.
آشناگر اضافه كرد: آموزش و پرورش مي تواند با اتخاذ تصميم هاي هوشمندانه و اقدامات موثر در تقويت نشاط اجتماعي نقش ايفا كند، ارتقاي واقعي منزلت معلم بايد مد نظر قرار بگيرد، معلمان بايد بالاترين شان و منزلت و كمترين ‌مشكلات را در جامعه داشته باشند.

** خانواده ها از هزينه فوق برنامه هاي آموزشي كلافه اند
استاندار سمنان با بيان اين كه هزينه آموزش هاي فوق برنامه بخش خصوصي خانواده ها را كلافه كرده است، گفت: آموزش و پرورش با برنامه ريزي هوشمندانه فوق برنامه هايي را كه اقتصاد خانواده ها را تحت تاثير قرار مي دهد، از سبد آموزشي دانش آموزان حذف كند.
به گفته وي، اعتبار عمومي دولت هشت درصد افزايش يافته است اما براي اعتبارات آموزش و پرورش در بودجه 98 افزايشي حدود 25 درصدي پيش بيني شده كه اين اقدام نشان از توجه به آموزش و پرورش است.
وي با بيان اين كه اعتبار هزينه اي استان ها 25 درصد و اعتبار هزينه اي آموزش و پرورش در استان ها در سال آينده 28 درصد افزايش پيدا كرده است، اضافه كرد: سهم آموزش و پرورش از بودجه عمومي دولت از 9.5 درصد به 11 درصد در سال 98 افزايش يافته است.
آشناگر تصريح كرد: بودجه آموزش و پرورش در حدود 520 هزار ميليارد ريال است اما به دليل جمعيت زياد جامعه فرهنگي اعتبارات بايد با نگاه كارشناسي و منطقي هزينه شود.

** 25 درصد مدارس سمنان مستحكم است
استاندار سمنان با بيان اين كه 25 درصد از مدرسه هاي استان سمنان مستحكم است، اظهار داشت: 33 درصد مدارس استان تخريبي و بقيه مدارس نيازمند بازسازي است.
وي افزود: فروش املاك مازاد تحت تملك آموزش و پرورش كه تخريبي است و موقعيت مكاني خوبي دارد ظرفيت مناسبي براي تامين اعتبار براي مقاوم سازي مدارس استان سمنان است.
آشناگر بيان كرد: آموزش و پرورش با فروش املاك تخريبي تحت تملك خود نسبت به مقاوم سازي مدارس فرسوده اقدام كند.
به گزارش ايرنا، در نشست شوراي آموزش و پرورش استان سمنان، درباره بزرگداشت روز معلم، استانداردسازي تجهيزات و استحكام بناي مدارس و ريشه گني كامل بي سوادي در استان سمنان بحث و تبادل نظر شد.
7342/6103