به گزارش ايرنا سيد كمال الدين طاهري روز سه شنبه در جلسه سازمان هاي مردم نهاد با اعضاي شوراي اسلامي اين شهر افزود: در طول هفته جمع آوري زباله هاي خانگي توسط سه دستگاه كاميون و 2 دستگاه خاور مكانيزه به صورت روزانه با انجام 10 سرويس انجام مي شود.
وي اضافه كرد: در طول هفته جمع آوري زباله هاي خانگي از ساعت پنج صبح آغاز و تا ساعت 14:30 و قسمتي از زباله هاي شهر نيز تا ساعت 17:30 ادامه پيدا مي كند.
طاهري سرانه توليد زباله در استان را روزانه 700 گرم اعلام كرد و گفت: اين ميزان سرانه در اشنويه هم اكنون يك كيلو و200 گرم است كه 500 گرم بيشتراز سرانه استان است كه بايد براي كاهش آن تلاش كرد.
وي اضافه كرد: دفع زباله ها در اشنويه هم اكنون روزانه حدود 800 ميليون ريال براي شهرداري هزينه دارد.
طاهري با بيان اينكه روزانه يك و نيم تُن از زباله هاي توليدي مربوط به مطب پزشكان و مراكز درماني و بيمارستاني است، اظهار داشت: براي دفع اين ميزان زباله عفوني شهرداري هيچ هزينه اي نمي كند و فقط حمل آن را برعهده دارد و مركز بهداشت و درمان اشنويه اقدام به بي خطر سازي آن مي كنند.
وي درخصوص بحث ساماندهي مديريت تفكيك زباله از مبدا و ايجاد كارخانه بازيافت نيز افزود: فقط 10 درصد زباله ها در اين شهرستان از مبدا تفكيك زباله انجام مي شود.
در اين جلسه هر يك از واحدهاي شهرداري به ارايه عملكرد خود پرداختند و اعضاي انجمن هاي مردم نهاد نيز پيشنهادهايي در رابطه با عملكرد واحدهاي شهرداري ارايه دادند.
به گزارش ايرنا، سايت زباله اشنويه در «گردكاشان» واقع شده است و زباله هاي توليد روزانه در اين سايت مدفون مي شود.
شهرستان اشنويه 74 هزار نفر جمعيت دارد كه از اين تعداد 43 هزار نفر در نقاط شهري و مابقي در روستاها سكونت دارند.
9870/6185/7129
مهاباد - ايرنا - شهردار اشنويه گفت: هم اكنون به طور متوسط روزانه 90 تن زباله در اين شهر توليد مي شود كه با انجام اقدامات فرهنگي و بهره گيري از فعاليت هاي سازمان هاي مردم نهاد سعي شده است كه ضمن مديريت بهينه اين پسماندها از ميزان آن نيز كاسته شود.