سجاد چهرگاني روز چهارشنبه درگفت وگو با خبرنگار ايرنا بيان كرد: براي اجراي اين طرح، آموزش هاي لازم به روستائيان داده خواهد شد و آنان فضاهايي در داخل خانه هايشان و يا در دل طبيعت روستا را به همان سبك سنتي، براي پذيرايي از گردشگران آماده مي كنند.
وي افزود: با اجراي اين طرح فرهنگي و خدماتي، بسياري از روستائيان حتي مي توانند يك اتاق از خانه خود را به عنوان مكان استقرار گردشگران مناسب سازي كنند و به درآمد قابل توجهي از محل اقامت ميهمانان دست يابند.
وي ادامه داد: رونق يافتن بازار فروش صنايع دستي و ساير محصولات توليد شده توسط روستائيان از ديگر مزاياي اجراي طرح بوم گردي و حضور پرتعداد گردشگران علاقه مند به طبيعت در روستاهاي قم است.
چهرگاني گفت: حفظ جمعيت ساكن در مناطق روستايي تنها با ايجاد اشتغال پايدار و تامين معيشت روستائيان امكان پذير است و در اين رابطه اجراي طرح بوم گردي مي تواند نقش مهم و تاثير گذاري داشته باشد.
وي بيان كرد: حضور در مناطق روستايي قم به دليل دارا بودن شرايط آب و هوايي و طبيعت مطلوب، براي بسياري از گردشگران داخلي و بين المللي جذاب خواهد بود و مي توان با فراهم كردن امكانات و خدمات مورد نياز ايشان در قالب اجراي طرح بوم گردي، زمينه تحول اقتصادي در اين مناطق را فراهم كرد.
جمعيت روستايي قم در همه بخش هاي اين استان پراكنده اند؛ قم داراي يك شهرستان به همين نام و پنج بخش كهك، جعفريه، سلفچگان، خلجستان و مركزي است؛ جمعيت ساكن در مناطق روستايي قم، كمتر از پنج درصد جمعيت كل استان است.
طبق سرشماري عمومي نفوس و مسكن در سال 1395، قم داراي 127 روستا با جمعيت بالاي 20 خانوار است؛ جمعيت ساكن مناطق روستايي اين استان بيش از 55 هزار و 865 تن است كه در قالب 17 هزار و 385 خانوار زندگي مي كنند.
7405/ 6133/
مدير كل دفتر امور روستايي:
طرح بوم گردي در روستاهاي قم اجرا مي شود
۱۵ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۱۷
کد خبر:
83232923
قم- ايرنا- مديركل دفتر امور روستايي و شوراهاي استانداري قم گفت: طرح ايجاد فضاهاي بوم گردي در روستاهايي از استان كه ظرفيت اجراي آن را دارد، انجام مي شود.