۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۲:۳۹
کد خبر: 83234786
T T
۰ نفر
' ارديبهشت مقاومت ' در آمل برگزار مي شود

ساري - ايرنا- سومين سالگرد 13تن از شهداي مازندراني مدافعان حرم در خان طومان سوريه 12ارديبهشت سال آينده با به حركت درآمدن كاروان ' ارديبهشت مقاومت ' از شهرهاي مختلف استان و تجمع در شهر آمل برگزار مي شود.

به گزارش ايرنا ، ارديبهشت سال 95 پس از نقض آتش بسي كه با وساطت سازمان ملل در سوريه برپا شده بود،13 تن از رزمندگان مازندراني مدافع حرم در شهرك خان طومان سوريه به دست تكفيري ها به شهادت رسيدند كه پيكر مطهر جمعي از آنان پس از 2 سال به كشور بازگشت.
در نبرد خان طومان سوريه شهيدان محمد بلباسي از قائمشهر، علي جمشيدي از نور، رضا حاجي‌زاده از آمل، حسن رجايي‌فر و سيد رضا طاهر از بابل، سيدجواد اسدي و محمود دادمهر از ساري، سعيد كمالي از مياندرود، عليرضا بربري از بابلسر، علي عابديني از فريدونكنار، حسين مشتاقي از نكا، رحيم كابلي و يدالله قنبري از بهشهر به شهادت رسيدند.
شهرك راهبردي خان‌طومان يكي از اصلي‌ترين راه‌هاي كمك‌ رساني تكفيري ها به يكديگر از شمال به جنوب استان حلب سوريه بود كه در فاصله 10 تا 15 كيلومتري جنوب اين شهر قرار دارد و به‌ خاطر نزديكي به اتوبان حلب - دمشق در جنگ داخلي سوريه داراي اهميت راهبري بود.
روايت رزمندگان مدافع حرم ايراني حاكيست كه روز جمعه هفدهم ارديبهشت ‌ماه 95 حدود سه هزار تكفيري با نقض آتش بس به خان ‌طومان يورش بردند و اين شهرك استراتژيك را اشغال كردند.
**گردهمايي 16هزار نفري در سومين سالگرد شهداي خان طومان مازندران
مدير كل حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس مازندران روز پنجشنبه در جلسه بزرگداشت سالروز شهداي خان طومان در محل استانداري گفت كه بر اساس برنامه كاروان هايي از شهرهاي غرب و شرق در قالب ارديبهشت مقاومت به سمت شهر آمل به راه مي افتند.
سردار عبدالله ملكي با بيان اينكه 16هزار نفر از اقشار مختلف مردم در اين مراسم حضور پيدا مي كنند، افزود: سردار سرلشكر محمد باقري رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح نيز به عنوان سخنران اصلي اين مراسم هستند.
وي با بيان اينكه در مسير پياده روي بابل به آمل و محمودآباد به آمل 40موكب ايجاد مي شود، بيان داشت: در راستاي حفظ و نشر ارزش هاي دفاع مقدس اين مراسم متفاوت و با حضور هنرمندان و فعالان در اين عرصه برگزار مي شود.
**زبان انتقال ارزش هاي دفاع مقدس را بايد گسترش بدهيم
معاون سياسي و امنيتي استاندار مازندران نيز در اين جلسه اثر گذاري برگزاري يادواره هاي شهدا بر اقشار مختلف جامعه به ويژه نسل جديد را مهم توصيف كرد و گفت: بايد زبان انتقال ارزش هاي دفاع مقدس را با برنامه هاي مختلف هنري، علمي و فرهنگي گسترش بدهيم.
حسن حسين نژاد با بيان اينكه نشر ارزش هاي دفاع مقدس به عنوان مجموعه ثروت هاي فرهنگي يك وظيفه شهروندي است، ادامه داد: بايد جهت گيرهاي محتوايي برنامه هاي يادواره شهدا منتج به نشر ايستادگي و مقاومت و ايثار در حفظ حريم نظام جمهوري اسلامي شود.
معاون استاندار مازندران توضيح داد: سادگي و مردمي بودن برنامه هاي يادواره هاي شهدا مي تواند اثرگذاري خوبي بگذارد و همواره بايد مورد توجه قرار بگيرد.
حسن نژاد تصريح كرد: فرصت هاي نشر ارزش هاي دفاع مقدس در يادواره ها نبايد سبب ايجاد سوء تفاهم براي عموم شود ، چراكه بايد با هزينه هاي گزاف در صدد تبيين آن باشيم.
وي زبان هنر، اجراي برنامه هاي ساده و با محتوا را در برگزاري يادواره مهم دانست و گفت: در اين برنامه ها بايد سهم خطبه، سخنراني، هنر و موسيقي جنگ و ايثارگري و شهادت، فرهنگ بومي و محلي، نوع تبليغات در فضاي مجازي و محيطي مشخص و بدرستي عملياتي شود.
مازندران با تقديم 42 شهيد مدافع حرم ، بيشترين نقش را در حفاظت از حرم خاندان اهل بيت عصمت و طهارت (ع) در سوريه و عراق داشته است.
استان مازندران بيش از 10هزار و 400 شهيد در دوران دفاع مقدس تقديم ايران اسلامي كرده است.
6990/1899