به گزارش ايرنا از وزارت دادگستري، سيد عليرضا آوايي روز شنبه در سي و سومين جلسه شوراي سياستگذاري مالكيت فكري اظهارداشت: مالكيت فكري با توجه به ناشناخته بودن براي عوام و حتي خواص، بايد از تمامي ظرفيت هاي موجود آموزشي، رسانه اي و تبليغي براي اطلاع رساني و فرهنگ سازي استفاده كند تا اين موضوع تبديل به يك نياز و فرهنگ در جامعه شود.
وي ادامه داد: اميدواريم در سال آينده بتوانيم شاهد آثار مشهود و كمي فعاليت هاي حوزه مالكيت فكري در كشور باشيم.
آوايي خاطرنشان كرد: مالكيت فكري فرصت مناسبي براي يك جهش بزرگ به وجود آورده است كه بايد نهايت استفاده را از آن ببريم؛ هرچند يكي از آفاتي كه در كشور وجود دارد، اتخاذ تصميمات عجولانه و شتابزدگي در اقدامات است كه در اين خصوص بايد مراقب آثار و تبعات منفي آن باشيم.
همچنين در اين جلسه، محمود حكمت نيا معاون حقوق مالكيت فكري وزير دادگستري بر لزوم هم افزايي و هماهنگي هرچه بيشتر دستگاههاي عضو شوراي سياستگذاري مالكيت فكري در كشور تاكيد كرد.
وي اظهار داشت: كميته هاي مختلفي از جمله كميته اختراع، علائم تجاري، ادبي و هنري در وزارت دادگستري مستقر شده اند كه پيگير موضوعات تخصصي هستند؛ همچنين در خصوص ارتقاي سطح آموزش در حوزه حقوق مالكيت فكري آمادگي داريم با قضات و ساير گروه هاي مرجع مرتبط همكاري داشته باشيم.
اجتمام*٣٢٢٩*1193
تهران- ايرنا- وزير دادگستري خواستار تهيه و تدوين برنامه جامع سال آتي در حوزه حقوق مالكيت فكري شد و گفت: سال 97، سال ايجاد هماهنگي و برقراري تعامل در حوزه مالكيت فكري بود و در سال جديد اقدام ملي در اين زمينه انجام خواهد شد.