به گزارش شامگاه شنبه روابط عمومي بنياد شهيد، عادل مهري در همايش نخبگان شاهد و ايثارگر كه در سالن باقرالعلوم(ع) يزد برگزار شد افزود: ايثارگراني كه در دوران هشت سال دفاع مقدس حماسههاي ماندگاري آفريدند اينك در جبهه علمي رتبه هاي برتر كشور را ارتقا دادهاند.
وي ادامه داد: ايثارگران هميشه با توجه به تعصبي كه به نظام مقدس جمهوري اسلامي دارند خالصانه تلاش ميكنند و بنياد هم به سهم خود برنامهريزي لازم براي ارتقاي سطح اين عزيزان را در دستور كار دارد.
اين مسئول با قدرداني از اقدام ها و برنامههاي يزد در حوزه نخبگان اضافه كرد: اين استان 400 نخبه و سرآمد دارد كه در زمينههاي مختلف علمي فعاليت دارند.
مهري تصريح كرد: اين نخبگان در حوزههاي چاپ مقاله در مجلات خارجي و داخلي، چاپ كتاب، ثبت اختراع و حضور در همايشهاي ملي و بينالمللي فعاليت كردهاند و موفق شدهاند در اين عرصه نقشآفريني كنند.
وي اظهار كرد: يكي از مهمترين برنامههاي بنياد در اين حوزه تلاش در راستاي توانمندسازي نخبگان و پر كردن فاصله علم با عمل است و از ايدههاي و طرحهاي مختلف نخبگان استقبال ميكنيم.
همچنين استاندار يزد گفت: همه كساني كه به متصل به خانواده ايثارگران به شمار ميروند نخبه محسوب ميشوند، زيرا اين افراد پاي در راه فداكاري گذاشته و با قرار دادن جانشان در طبق اخلاص در دفاع مقدس و دوران مختلف انقلاب اسلامي، نخبگي خود را به اثبات رساندند.
محمدعلي طالبي ادامه داد: فرزندان و خانواده شهدا، ايثارگران، جانبازان و آزادگان نخبگان جامعه هستند كه در مسير ايثار و خدمت به نظام علي رغم همه محدوديتها ثابت قدم مانده اند و وفادارترين افراد به آرمانهاي انقلاب خواهند بود.
وي خاطر نشان كرد: در اين ميان نخبگان شاهد و ايثارگر تلاش بيشتري كرده اند تا از ظرفيت خود بهره بهتري ببرند و به عنوان سرآمدان جامعه الگو و مايه افتخار هستند.
استاندار يزد گفت: شايد حمايت هايي كه از خانواده شاهد از سوي نظام انجام شده، انگيزه برخي در جامعه ايثارگران را در صحنه كسب علم تحت تاثير قرار داده اما افراد با انگيزه خواستهاند استعدادهاي خود را بروز دهند با تلاش و صرف وقت و هزينه توانسته اند در حوزههاي علمي، فرهنگي، هنري، اجتماعي و فرهنگي به سرآمدان جامعه تبديل شوند.
طالبي افزود: جامعه ايثارگري جامعهاي پويا است و توانسته نشان دهد روحيه ايثار و نخبگي كه پدران، همسران و همرزمانشان داشتهاند همچنان استمرار دارد و نكته مهمتر اينكه الگوي عملي براي همه خانواده شهدا و ايثارگران در كسب مهارت و علم آموزي شده است.
وي ادامه داد: نخبگان شاهد و ايثارگر رسالت سنگينتري را براي حفظ ارزشهاي نظام و آرمانهاي شهداي انقلاب اسلامي دارند و ميخواهند اين ذهنيت را در جامعه اصلاح كنند كه اگر موقعيت و مقامي را به دست آوردهاند،مرهون ظرفيت و تلاش خود اين عزيزان بوده است.
طالبي با تاكيد بر ضرورت تلاش براي ارتقاي سطح علمي جامعه ايثارگران و خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان تجليل از نخبگان و سرآمدان اين قشر از جامعه را در راستاي رشد ظرفيت و توانمندي آنها دانست و اظهار اميدواري كرد: همه در هر جايگاهي كه هستيم براي تداوم اين مسير تلاش كنيم.
همچنين مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران يزد گفت: همان طور كه شهدا، جانبازان، آزادگان و ايثارگران توانستند موجب سرافرازي كشور شوند، استفاده مناسب از تجارب و ظرفيت علمي نخبگان و سرآمدان شاهد ميتواند موجب پيشرفت استان و ارتقاي جايگاه كشور در منطقه و جهان شود.
احمد ابراهيمي افزود: امروز شاهد حضور پررنگ و موفق خانواده شهدا، ايثارگران، جانبازان و آزادگان در عرصههاي مختلف علمي، مذهبي، فرهنگي، هنري و ورزشي هستيم و تعداد نخبگان شاهد استان از 86 نفر در سال 90 به 397 نفر در سال جاري رسيده است.
وي ادامه داد: 19 درصد از نخبگان استان شامل 77 نفر از خانواده شهدا، 15 درصد از آزادگان و خانواده آنها و 66 درصد جانبازان دفاع مقدس و فرزندان و همسران آنها هستند.
اين مسئول تصريح كرد: 50 درصد از نخبگان شاهد و ايثارگر در رشته علوم انساني، 19 درصد در رشته مهندسي و 31 درصد در رشته تخصص و فوق تخصص پزشكي به جامعه در حال خدمت هستند.
ابراهيمي يادآور شد: نخبگان شاهد و ايثارگر در عرصههاي ملي و بينالمللي موفقيتهاي خوبي را كسب كردند كه از آن جمله ميتوان به 84 مقاله علمي پژوهشي، 11 مورد تأليف كتاب، چهار مورد ترجمه كتاب، 2 مورد اختراع و 2 مورد طرح پژوهشي اشاره كرد.
استان يزد سه هزار و 850 شهيد تقديم انقلاب اسلامي كرده است.
7536/ 6197
يزد - ايرنا - مديركل مركز دانشپژوهان و تشكلهاي شاهد و ايثارگر كشور گفت: استفاده از ظرفيت ايثارگران كليد موفقيت بنياد در ارائه خدمت به خانوادههاي معظم شهداست و بايد در اولويت برنامه ريزي و اقدام اين نهاد انقلابي قرار گيرد.