۱۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۵
کد خبر: 83238138
T T
۰ نفر
9987 نفرجامعه ايثارگرهرمزگان از بيمه مكمل بهره مند هستند

بندرعباس- ايرنا- مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران هرمزگان گفت: 9 هزار و 987 نفر از خانواده ايثارگري اين استان از بيمه مكمل (بيمه دي) برخوردارند و پنج هزار و 315 نفر بيمه اي پايه دارند.

به گزارش ايرنا، محمدرضا پاكدامن روز يكشنبه در نشست خبري به مناسبت22 اسفند روز شهدا اظهار داشت: در سال جاري و در حوزه سلامت و درمان 140 نفر از جانبازان براي درمان به خارج از استان هرمزگان اعزام شده اند.
وي با اشاره به اهميت پايش سلامت، افزود: امسال براي 780 نفر از والدين شهدا و جانبازان70 درصد و خانواده هاي ايثارگر زمين گير پايش سلامت انجام شده و همچنين 327 نفر كالا و تجهيزات پزشكي را دريافت كرده اند.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثار گران هرمزگان همچنين از ارتقاي مركز مشاوره بنياد شهيد اين استان از درجه 2 به درجه يك خبرداد و بيان داشت: اين مركز با استفاده از كادر مجرب(روانپزشك، روانشناس و كارشناس در حوزه هاي خانوادگي، تحصيلي، اشتغال، قبل، حين و بعد از ازدواج در دو نوبت صبح و عصر به جامعه هدف خود خدمات ارائه مي دهد.
به گفته پاكدامن، در حوزه پيشگيري براي 340نفر واكسيناسيون انجام شده و در آذرماه امسال نيز 208 نفر از جانبازان در كميسيون پزشكي براي احراز درصد جانبازي شركت كردند.
وي معرفي 197 نفر براي تسهيلات اشتغالزايي به مبلغ 40 ميليارد ريال، معرفي 146 نفر براي دريافت تسهيلات مشاغل خانگي به ميزان 7 ميليارد و 300 ميليون ريال، 9 نفر براي دريافت 100 ميليارد ريال از صندوق توسعه ملي ويژه بخش كشاورزي و 11 نفر براي دريافت هشت ميليارد ريال تسهيلات اشتغال بانك توسعه تعاون را از ديگر فعاليت هاي انجام شده در سال جاري عنوان كرد.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثار گران هرمزگان افزود: همچنين در سال جاري 59 نفر از فرزندان شاهد و ايثارگر در بخش هاي مختلف ادارات دولتي جذب شده اند.
پاكدامن از ديگر فعاليت هاي انجام شده در بخش عمراني به مناسب سازي، نگهداري و بهسازي گلزار شهدا اشاره كرد و ادامه داد: امسال 4 ميليارد و 200 ميليون ريال براي مرمت و ساماندهي گلزارهاي شهدا در هرمزگان اختصاص يافت.
وي فعاليت هاي انجام شده در حوزه فرهنگي و آموزش به مراجعه 230 نفر به كتابخانه تخصصي ايثار و شهادت استان، گردآوري خاطرات شهداي استان هرمزگان در 2 جلد اشاره كرد و افزود: جلد دوم اين كتاب نيز در سال 98 منتشر خواهد شد.
اين مسوول، برگزاري يكهزار و 170 يادواره شهدا، 150 مراسم مذهبي در 22 حسينيه شهدا، توليد 900 دقيقه مصاحبه تخصصي با خانواده شهدا به ويژه والدين آنها در رابطه با خاطرات شهدا تحت عنوان تاريخ شفاهي را بخش ديگري از فعاليت هاي حوزه فرهنگي عنوان كرد.
پاكدامن افزود: امسال همچنين دوره هاي آموزش قرآن براي 400 نفر از فرزندان شاهد و ايثارگر،730 نفر به اردوهاي زيارتي سياحتي و 120 نفر به عتبات عاليات انجام شده است.
وي ادامه داد: يكهزار و 257 دانشجو در مقاطع تحصيلي كارداني تا دكترا و 533 دانش آموز در 22 مدرسه شاهد و ديگر مدارس هرمزگان در قالب طرح شاهد ويژه فرزندان شهدا و جانبازان در حال تحصيل هستند.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثار گران هرمزگان در خصوص برنامه هاي 22 اسفند روز شهدا گفت: غبارروبي، گلباران و تجديد ميثاق با آرمان هاي والاي شهدا با حضور خانواده هاي شاهد و ايثارگر و آحاد مردم در گلزار شهداي سراسر استان هرمزگان از شاخص ترين برنامه هاي اين روز است.
پاكدامن برگزاري يادواره هاي شهدا در شهرها، بخش ها و روستاهاي مختلف به عنوان يكي ديگر از ديگر برنامه هاي اين روز نام برد.
وي اضافه كرد: برگزاري يادواره شهداي ورزشكار به همت اداره كل ورزش و جوانان 21 بهمن بعد از نماز مغرب و عشا در حسينيه عاشقان ثارالله در بندرعباس برگزار مي شود.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثار گران هرمزگان در پايان اقتدار، عزت و امنيت امروز كشور را مرهون از جان گذشتگي شهدا، ايثار ايثارگران و صبوري خانواده هاي شاهد و ايثارگر دانست.
با فرمان 10 ماده اي امام(ره) در سال 58 بنياد شهيد به منظور ارائه خدمت به خانواده شهدا، جانبازان و ايثارگران انقلاب اسلامي تشكيل شد.
بنياد شهيد و امور ايثارگران از نهادهاي انقلاب اسلامي است كه بنيان اوليه آن بر اساس فرمان 10 ماده اي امام خميني(ره) خطاب به شوراي انقلاب و دولت موقت در 22 اسفند 1358 به منظور رسيدگي به وضعيت خانواده هاي شهدا و همچنين رسيدگي به امور معلولان و آسيب ديدگان انقلاب اسلامي تشكيل شد.
با پايان يافتن جنگ در سال 67 به منظور رسيدگي بهتر به امور جانبازان مسووليت اداره امور جانبازان با فرمان حضرت امام خميني(ره) بر عهده بنياد مستضعفان قرار گرفت و نام اين نهاد به بنياد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامي تغيير يافت.
در سال 69 همزمان با بازگشت آزادگان به كشور ستاد رسيدگي به امور آزادگان زير نظر رياست جمهوري تأسيس و امور مربوط به رسيدگي به خانواده هاي آنان كه تا آن زمان تحت پوشش بنياد شهيد بودند به اين ستاد واگذار شد.
در21 خرداد 77 اساسنامه بنياد شهيد انقلاب اسلامي به تصويب مجلس شوراي اسلامي و در ششم تير 77 به تأييد شوراي نگهبان رسيد و طبق اين اساسنامه بنياد شهيد داراي شخصيت حقوقي مستقل و از نهادهاي عمومي غيردولتي است كه تحتنظر رييس جمهور و نظارت عاليه مقام رهبري قرار دارد.
در سال 81 پس از درخواست مسوولان نهادهاي ايثارگري و تاييد مقام معظم رهبري 8 بهمن سال 81 طبق مصوبه شوراي عالي اداري در19 ارديبهشت سال 83 تجميع نهادهاي ايثارگري(سازمان جانبازان، ستاد امورآزادگان وبنياد شهيد) درساختاري يكپارچه در بدنه دولت به تصويب رسيد و به اين ترتيب سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران شكل گرفت.
9887 /6048