۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۸
کد خبر: 83239463
T T
۰ نفر
سفره خانه های سنتی مشهد ظرفیتی برای توسعه گردشگری غذا است

مشهد- ایرنا - رئیس اتحادیه صنف چایخانه داران، سفره خانه های سنتی و پزندگان مشهد گفت: 35 سفره خانه سنتی در سطح این كلانشهر فعالیت دارند كه از ظرفیت آنها برای توسعه گردشگری غذا و جذب گردشگر غفلت شده است.

ابوالفضل دهستانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فضای كنونی هر كدام از سفره خانه های سنتی مشهد موزه ای از فرهنگ و سنتهای دیرین است كه در چارچوب آنها می توان غذاهای سنتی ایران زمین را به گردشگران معرفی نمود.
وی ادامه داد: برخی از سفره خانه های سنتی در این شهر مانند 'بابا قدرت' یا 'هزاردستان' در سطح ملی و بین المللی شناخته و برند شده اند و ساختار سنتی فضای آنها زبانزد همگان است.
رئیس اتحادیه صنف سفره خانه های سنتی مشهد گفت: سفره خانه بهترین مكانی است كه می توان از طریق آن غذاهای سنتی را به گردشگران و مردم شناساند و جوانان را ترغیب به مصرف این نوع غذاها در مقابل موج فراگیر فست فودها كرد.
وی افزود: مشهد به لحاظ صنایع غذایی و غذاهای سنتی جایگاه ویژه ای در كشور دارد و برخی از غذاهای سنتی این منطقه شهرت ملی و بین المللی دارند لذا می توان از طریق توسعه طبخ غذاهای سنتی در سفره خانه ها گردشگر بیشتری جذب كرد.
دهستانی ادامه داد: دریافت مجوز برای راه اندازی سفره خانه در مشهد مستلزم برخورداری از ویژگیهایی است كه اخذ آن را دشوار می كند. از جمله رعایت مسائل بهداشتی، اینكه آشپز باید حتما سنتی باشد و غذای سنتی طبخ كند یا اجازه استعمال دخانیات و قلیان در سفره خانه ها كاملا ممنوع است.
وی گفت: یكی از برنامه های سال آتی این اتحادیه گسترش آموزش غذاهای سنتی با همكاری اداره كل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی است تا از این طریق بتوان سفره خانه های سنتی را در مشهد گسترش داد.
7489/1858
۰ نفر