۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۲۸
کد خبر: 83239568
T T
۰ نفر
مديرعامل شركت شهر فرودگاهي امام خميني (ره) منصوب شد

تهران- ايرنا- وزير راه و شهرسازي در حكمي «علي رستمي» را به سمت مديرعامل شركت شهر فرودگاهي امام خميني (ره) منصوب كرد.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا از پايگاه خبري وزارت راه و شهرسازي، محمد اسلامي در اين حكم با ابلاغ 10 ماموريت براي مديرعامل جديد شركت شهر فرودگاهي امام خميني (ره)، مهم‌ترين ماموريت را وضع و اجراي مقررات و تسهيل فرآيندها به منظور افزايش ايمني، رفاه، بهبود كيفيت خدمات و حفاظت از حقوق شهروندان دانست.
در اين حكم آمده است: در طراحي و بازنگري سازمان و مديريت اجرايي و فرآيندهاي عملياتي شركت شهر فرودگاهي امام خميني (ره) بر اساس استانداردهاي بين‌المللي اقدام كنيد.
وي ادامه داد: ايمني و استاندارد، الزامات غير قابل شكست در عمليات هوانوردي است، بنابراين انتظار مي‌رود بر اساس برنامه‌ريزي‌ها و مطالعات انجام شده و چشم‌انداز در نظر گرفته شده براي شركت شهر فرودگاهي، طي يك برنامه مشخص نسبت به ارتقاي موقعيت فرودگاه بين‌المللي امام خميني (ره) اقدام كنيد.
وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينكه شركت شهر فرودگاهي امام خميني (ره) با محوريت توسعه لجستيك در پهنه‌هاي تعيين شده در طرح جامع، در هم افزايي با فرودگاه به منزله موتور محركه اقتصادي منطقه عمل خواهد كرد، گفت: استقرار سيستمي مبتني بر برنامه‌ريزي‌ها و مطالعات انجام شده لجستيك توسط مشاوران ايراني و بين‌المللي با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي قانوني منطقه آزاد و ويژه اقتصادي يكي از وظايف اصلي پيش رو خواهد بود.
وي افزود: تدوين و نهايي سازي برنامه پنج ساله توسعه بر اساس مطالعات طرح جامع كه پيش‌تر به تصويب وزارت راه و شهرسازي رسيده براي تاييد و تصويب در مجمع شركت شهر فرودگاهي امام خميني (ره) از اولويت‌ها و اقدامات ضروري است.
اسلامي ترويج نگاه و فرهنگ ذينفع محور بين مديران و كاركنان شهر فرودگاهي، در پاسخگويي و ارائه خدمات به مخاطبين و به ويژه در تعامل و همكاري با مسافران و سرمايه‌گذاران را يكي از كليدهاي اصلي اين مجموعه براي موفقيت در سطح ملي و بين‌المللي دانست و گفت: سياست دولت مبتني بر آزادسازي و بيشينه كردن سهم بخش خصوصي در اقتصاد ملي است.
وي يادآور شد: لازمه اين كار، افزايش شفافيت و استقرار نظام رقابت در همه بخش هاي ماموريت شركت است. بنابراين تدوين و اصلاح مقررات و آيين‌نامه‌ها مبتني بر نيازهاي كاربران و استقرار سامانه «پنجره واحد ارائه خدمات» جهت تسهيل بهره‌گيري از خدمات، تجارت و كسب‌وكار، مي‌بايست به عنوان يكي از ضرورت‌ها در دستور كار شركت شهر فرودگاهي امام خميني (ره) قرار گيرد.
وي با بيان اينكه توسعه و مدرن سازي فرودگاه امام خميني (ره) نيازمند سرمايه‌گذاري فراواني است، افزود: افزايش ميزان بهره‌وري از سرمايه‌گذاري‌هاي انجام يافته بايد در صدر فعاليت‌ها قرار گيرد.
اين عضو كابينه دوازدهم با تاكيد بر لزوم توجه به جذب فناوري‌هاي جديد و ارتقاي فناوري‌هاي موجود و همچنين آموزش و توسعه نيروي انساني در شهر فرودگاهي امام خميني (ره) در حوزه‌هاي عمومي و خصوصي گفت: اهداف مشخصي در طرح توسعه فرودگاه بين‌المللي امام خميني (ره) منظور شده است. برنامه‌ريزي دقيق و تامين منابع لازم براي دستيابي به اهداف مطلوب و موفقيت مورد انتظار اين فرودگاه در شبكه فرودگاه‌هاي منطقه بايد مورد توجه شما و هيات مديره باشد.
اسلامي تصريح كرد: توسعه و ارتقاي زيرساخت‌هاي فناوري اطلاعات و استفاده از آن در شهر فرودگاهي، چه در مديريت سازمان و چه در سهولت دسترسي مسافران، سرمايه ‌گذاران و شهروندان به اطلاعات و خدمات و همچنين دسترسي به شبكه اينترنت در فرودگاه و ساير خدمات مرتبط مورد تاكيد است.
اقتصام**1108**2022