۲۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۴۹
کد خبر: 83240812
T T
۰ نفر
در عصر دیجیتال، بازارگشایی جای كشورگشایی را گرفته است

تهران- ایرنا- دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینكه در عصر دیجیتال، بازارگشایی جای كشورگشایی را گرفته است، می‌گوید: معتقد به پیروی از مدل‌های جهانی هستیم و در همین راستا به پارادایم‌های شهر هوشمند و اقتصاد دولت‌گریز مانند پول‌های رمز ارز توجه داریم اما باید از این نیز پیش‌تر برویم.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، نشست سالانه هیئت عمومی سازمان نظام صنفی امروز سه شنبه با حضور محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای كشور و مدیران ارشد دولتی این سازمان، مقارن با سالروز تاسیس وزارت ارتباطات برگزار شد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در این مراسم گفت: ما باید توجهمان را به آگاهی یابی از آن چه می گذرد معطوف كنیم، در عصر حاضر از دوره الكترونیك به دوره دیجیتال رفته‌ایم و به همین واسطه، اقتصاد الكترونیك نیز به اقتصاد دیجیتال تبدیل شده است.
فیروزآبادی افزود: در مركز ملی فضای مجازی، رابطه فضای مجازی با فضای دیجیتال را عموم و خصوص مطلق می‌دانیم و معتقدیم كه بخشی از فضای مجازی، برآمده از حوزه های دیجیتال است و نوآوری های حوزه اقتصاد دیجیتال نوعی پیروی و محدود شدن به شمار می آید.
وی افزود: تمام حوزه های دیجیتالی اعم از اقتصاد دیجیتال، فضایی را می سازد كه به شدت از روند دیجیتالی شدن دنیا متاثر است، ما یك حركت رفت و برگشت داریم كه در آن فضایی از حوزه دیجیتال بر می‌آید و روی آن تاثیر می‌گذارد و كسانی كه به آن توجه می كنند بازیگران پیشروتَری هستند.
فیروزآبادی تصریح كرد: بی‌تعارف ما درگیر یك مسابقه هستیم كه نباید از آن جا بمانیم، زمانی رقابت بین وایمكس و تری جی بود ولی الان بازی 5g شروع شده كه در آن برخی‌ كشورها مانند آمریكا جا مانده‌اند و دبه در آورده‌اند، در این شرایط نوع نگاه ما به فتح بازارهای همسایه باید یا برآمده از اقتصاد دیجیتال و یا فضای مجازی باشد كه البته این دو با هم بسیار متفاوت است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: با دیجیتالی شدن دنیا یك نظام شبكه‌ای حاكم شده كه مردم در آن حضور فعال تری پیدا كرده اند؛ مرزهای جغرافیایی تضعیف و جهانی شدن وارد دوره جدیدی شده است، در این دوره جدید بخش خصوصی به مراتب نقش برجسته‌تری از لحاظ اجتماعی و اقتصادی در دنیا پیدا كرده است.
وی یادآور شد: كمرنگ و ضعیف شدن مرزها می‌تواند همزمان فرصت و تهدید باشد؛ اگر منفعل باشیم مرز باز، ما را به سمت واگذاری بازار می‌برد اما اگر بجنبیم می‌توانیم بازارگشایی كنیم زیرا اگر در گذشته كشورگشایی‌ها مبین موفقیت بود، الان بازارگشایی ها معیار موفقیت است.
ادامه دارد ...
علمی**9207** 1055
۰ نفر