به گزارش ايرنا، ستايش دريكوند روز چهارشنبه در كارگروه سلامت و امنيت غذايي لرستان با بيان اينكه در 2 روز گذشته يكهزار و 600 ماده غذايي فاسد در استان كشف شد، افزود: طرح سلامت نوروزي در لرستان از 20 اسفندماه آغاز شده است و تا 20 فروردين سال آينده ادامه دارد.
وي بيان كرد: هدف اين طرح ارتقاء وضعيت بهداشت محيطي مراكز تهيه و توزيع موادغذايي و اماكن عمومي و بين راهي از جمله رستورانها، سفره خانهها، آشپزخانههاي مركزي، اغذيه فروشي، كارگاه توليد شيريني و آجيل فروشي، مجتمعهاي خدمات بين راهي و مراكز در ارتباط با مسافران نوروزي است.
وي اظهار داشت: ايمني موادغذايي و آب آشاميدني در سطح عرضه، كاهش بار بيماريهاي واگير و غير واگير و پيشگيري از بروز مشكلات بهداشتي از ديگر اهداف اين طرح هستند.
دريكوندبا بيان اينكه 33 هزار واحد و اماكن عمومي و بين راهي در لرستان وجود دارد، ادامه داد: 14 هزار واحد آن اماكن و مراكز حساس هستند و وزارتخانه بهداشت بر نظارت به اين واحدها تأكيد بسيار دارد.
وي افزود: در همين راستا 220 بازرس در سراسر استان كار نظارت بر مراكز و اماكن حساس را آغاز كردهاند و در2 روز گذشته يك هزار و 267 مورد بازرسي انجام شده است.
رئيس گروه سلامت محيط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي لرستان گفت: همچنين سال گذشته در يك ماهه نوروز 124 هزار كيلوگرم ماده غذايي فاسد تحت عرضه جمع آوري و امحاء شد.
7274/6060
خرم آباد - ايرنا-رئيس گروه سلامت دانشگاه علوم پزشكي لرستان گفت:در سه ماه پاياني سال جاري 35 هزار كيلوگرم ماده غذايي فاسد در اين استان كشف و معدوم شد.